Μεταφορά γερμανικής ναυπηγικής τεχνολογίας στην Αίγυπτο

 

Φωτογραφία από τη συνεδρίαση του προέδρου Σίσι με εκπροσώπους της γερμανικής ναυπηγικής εταιρείας Lürssen»

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι δέχθηκε σήμερα τον Πέτερ Λούρσεν, ιδιοκτήτη και πρόεδρο της διεθνούς γερμανικής ναυπηγικής εταιρείας «Lürssen», η οποία είναι γνωστή στον τομέα της ναυπήγησης φρεγατών και αντιτορπιλικών.

Από: echedoros-a.gr

Ο εκπρόσωπος της Προεδρίας δήλωσε ότι στη συνάντηση υπήρξαν συζητήσεις στα πλαίσια συνεργασίας μεταξύ της Αιγύπτου και της γερμανικής εταιρείας, ιδιαίτερα στη μεταφορά τεχνολογίας της ναυπηγικής σε αιγυπτιακές εταιρείες, εκπαίδευση του προσωπικού και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των Αιγύπτιων στελεχών σε αυτούς τους τομείς.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η μεταφορά τεχνολογίας στην Αίγυπτο, έπειτα από τις σοβαρές παραγγελίες της χώρας στην γερμανική ναυπηγική εταιρεία, προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω τις σχέσεις τους στην Αίγυπτο.

«Ο πρόεδρος εκτίμησε τη συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία ενόψει της παγκόσμιας επαγγελματικής φήμης που απολαμβάνει στον τομέα της ναυπηγικής βιομηχανίας, ενώ ο πρόεδρος της εταιρείας Πέτερ Λούρσεν εξήρε τις πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες για άμεσες επενδύσεις στην Αίγυπτο, ειδικά με τις προσπάθειες ανάπτυξης της υποδομής που ανέλαβε η αιγυπτιακή κυβέρνηση και τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος», σημειώνει το αιγυπτιακό δημοσίευμα.


Al Dostor
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail