Η Μέρκελ, απλά ανησυχεί…

Τελικά, η γερμανική κυβέρνηση ΔΕ θ΄ απαγορεύσει τις χιλιάδες των ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ Λύκων (*) να δρούν απρόσκοπτα στην Γερμανία. Και αυτό, παρά το αίτημα απαγόρευσής τους που κατέθεσαν πρόσφατα από κοινού όλες οι κοινοβουλευτικές ομάδες, Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι, Φιλελεύθεροι, Αριστερά – πλην AfD, που παλιότερα έκανε μόνη της το ίδιο αίτημα. 

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Με τη δικαιολογία, ότι «υπάρχουν νομικά εμπόδια», η γερμανική κυβέρνηση απλά εκφράζει την ανησυχία της και προειδοποιεί για τις προσπάθειες «εισοδισμού» Τούρκων εξτρεμιστών (όχι μόνο των Γκρίζων Λύκων) σε γερμανικούς θεσμούς με στόχο την αύξηση της επιρροής τους στην Γερμανία και την απόκτηση «καλής φήμης». Τόσο απλά!

Το τραγικό κι επικίνδυνο για την Ελλάδα είναι ότι σχεδόν όλη η πολιτική τάξη και οι ελίτ της χώρας έχουν - ανεξάρτητα για ποιους λόγους – εναποθέσει, εμμονικά σχεδόν, τις ελπίδες τους στην Γερμανία. Στο μεταναστευτικό, στην ανάπτυξη-«εκποίηση» της χώρας, στην αντιμετώπιση του τουρκικού αναθεωρητισμού – επεκτατισμού, στις ευρωπαϊκές υποθέσεις κλπ. 

Όταν σε λίγο καιρό τα έξι υπερσύγχρονα υποβρύχια που θα παραδώσει η Γερμανία στην Τουρκία περάσουν το Αιγαίο για να ελλιμενιστούν στους τουρκικούς ναυστάθμους, κι αρχίσει ο «γερμανικής επιταγής» ελληνοτουρκικός διάλογος επί [πολλών θεμάτων, τότε να δούμε τι δικαιολογίες θα σκαρφιστεί για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ΄ όλα. Την χειραγώγηση της τάλαινας ελληνικής κοινής γνώμης. 

(*) «20.000 Τούρκοι υπερεθνικιστές και Γκρίζοι Λύκοι στη Γερμανία». (ανάρτησή μου 8-11-2020)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail