Διάλεξαν λάθος μεσολαβητή…

Κανείς δεν αμφέβαλλε ότι η Γερμανία θα έπαιζε βρώμικο παιχνίδι με την Τουρκία, ακόμη και όταν ανέλαβε την προεδρία της ΕΕ. Όμως σοβαρές ευθύνες έχει και η κυβέρνηση, η οποία αποδέχθηκε την κ. Μέρκελ ως μεσολαβητή στα ελληνοτουρκικά και μάλιστα όταν ήταν εν εξελίξει οι τουρκικές προκλητικές ενέργειες τόσο με τις έρευνες και τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και με την αδειοδότηση οικοπέδων στα όρια των ελληνικών χωρικών υδάτων και στην έκδοση NAVTEX για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Η κ. Μέρκελ και το Βερολίνο δεν μπορούν να είναι έντιμοι μεσολαβητές, καθώς τα συμφέροντά τους είναι πολύ σημαντικά στην Τουρκία και οι σχέσεις τους επίσης με την Τουρκία είναι βαθιές. Και επίσης υπάρχουν και τα πιο ταπεινά, όπως οι ψήφοι των 2.000.000 Τούρκων στη Γερμανία και τα 4.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο έδαφος της Τουρκίας. Συνεπώς, μακριά από τις μεσολαβήσεις της κ. Μέρκελ!

Aπό: Το Παρόν - Υπουργείο Εξωφρενικών

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail