Όλη νύχτα το ζευγάρι ροχαλίζει ο ένας στη μούρη του άλλου, και το πρωί μπαίνουν στο αμάξι με μάσκα

Pexels / pixabay
Με ή χωρίς λόγο, έχουν κλείσει τον Ελληνικό λαό μέσα! Μαζί η Αθήνα που είναι ο ένας επάνω στον άλλον, μαζί και κάτι νησιά και κάτι χωριά που είναι ο ένας εδώ κι ο άλλος δυο χιλιόμετρα μακριά! Διασπορά φόβου και ανοησίας τεράστια. Όλη νύχτα το ζευγάρι ροχαλίζει ο ένας στη μούρη του άλλου, και το πρωί μπαίνουν στο αμάξι και φοράνε μάσκα …να μην κολλήσουν τον ιο της ημέρας.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Γιατί τη νύχτα ο ιός φεύγει από τα σπίτια και κόβει βόλτες στις ρούγες. Βέβαια για να διατηρήσεις όλην αυτήν την ψευδαίσθηση προφύλαξης πρέπει να δίνεις και κάτι στον λαό να ασχολείται, Εκτός από τις «άγριες μέλισσες» και τον κακό Βόσκαρη, τώρα ήρθε να προστεθεί και ο κακός θιασάρχης. Που μπορεί να ψοφάνε από την πείνα οι ηθοποιοί και την ανεργία, αλλά πρέπει να δώσουν και ένα σενάριο στον Ελληνικό λαό να έχει να ασχολείται! 

Να με χτύπησε η μια, να με έβρισε η άλλη! Εδώ που τα λέμε κι εγω θυμήθηκα έναν καθηγητή στο γυμνάσιο πριν από καμία σαρανταπενταριά χρόνια που μας είχε πελεκήσει στις σφαλιάρες, αλλά που να στείλω καταγγελία; Σε αυτόν ή στον άλλον κόσμο; 

Εντωμεταξύ ουδείς μιλάει για την φυλακίστικη παρενόχληση που δεχόμαστε αποκλεισμένοι τόσους μήνες μέσα! Αλλα ποιον να καταγγείλεις; Άλλος λέει φταίει ο ιός, άλλος ο γιατρός άλλος ο υπουργός! Και να το εμβόλιο, και δεν έχουμε εμβόλια και κολαει και με εμβόλιο και χωρίς εμβόλιο και μεταλλάχτηκε ο ιός και δεν μπορούμε να τον πιάσουμε! Δε θέλω να σας πω τελικά τι θα πιάσετε, γιατί μπορεί να βρεθω στη μεριά των διενεργούντων λεκτική σ εξουαλική παρενόχληση!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail