Το Κέντρο Εμπορίου της Τουρκίας ανοίγει τις πόρτες του στο Σικάγο!

Freepen.gr - Το Κέντρο Εμπορίου της Τουρκίας θα ανοίξει τις πόρτες του στο Σικάγο την Παρασκευή σε πρωτοβουλία που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση για να βοηθήσει τους Τούρκους επιχειρηματίες να επεκταθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε η εφημερίδα Dünya.

Το κτίριο θα ανοίξει η Ένωση χρηματιστηρίων εμπορευμάτων της Τουρκίας (TOBB), η μεγαλύτερη επιχειρηματική ομάδα της χώρας. Το έργο υποστηρίζεται από το τουρκικό Υπουργείο Εμπορίου, γράφει η Dünya.

Η Τουρκία επιδιώκει να διευρύνει και να εμβαθύνει τους εμπορικούς δεσμούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες για να βοηθήσει στην ενίσχυση των εξαγωγών και των τουρκικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου όσο κι αν οι πολιτικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών έχουν κλονιστεί τα τελευταία χρόνια, υπονομεύοντας την οικονομική συνεργασία, καθώς οι κυβερνήσεις τους συγκρούστηκαν για τις πολιτικές στη Μέση Ανατολή και τους δεσμούς με τη Ρωσία.

Το κέντρο θα παρέχει υπηρεσίες σε Τούρκους επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένων των χώρων γραφείων, της αποθήκευσης, της εφοδιαστικής, του σχηματισμού επιχειρήσεων, της εισόδου στην αγορά και της βοήθειας πωλήσεων και μάρκετινγκ, ανέφερε η εφημερίδα.

Ο Τούρκος υπουργός Εμπορίου Ruhsar Pekcan θα παραστεί στην τελετή έναρξης μέσω τηλεδιάσκεψης, σημειώνει η Dünya.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail