Είχαμε πει ότι οι Ούρσουλες θα φρίξουν με την πρόταση του Κυριάκου...κι έφριξαν!

Η μπαρούφα του πιστοποιητικού εμβολιασμού ευρείας χρήσης που εισηγήθηκε ο Μητσοτάκης και που απερρίφθη με λογικά επιχειρήματα, σε σημείο που να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς σκεφτόταν όταν το πρότεινε, καθώς και η χρήση του SMS, ενός εντελώς ανόητου μέτρου, απλά αποδεικνύει ότι δεν έχουν κανένα σεβασμό για εμάς. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Πλήρης απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και στοιχειωδών δικαιωμάτων. Και μάλιστα κάνει και αγώνα την παράνοια να την κάνει εξαγωγή και σε άλλα κράτη. 

Το είπα ότι οι Ουρσουλες θα φριξουν με την πρόταση περί πιστοποιητικού. Έφριξαν. Κι εδώ τα ΜΜΕ αυτό το ρεζίλι μας, γιατί περί αυτού επρόκειτο, το έκαναν γαργάρα. Είπαν ότι και καλά οι άλλοι έχουν επιφυλάξεις. Δεν έχουν απλά επιφυλάξεις στο να δημιουργήσουν δύο κατηγορίες πολιτών, όπως πρότεινε βλακωδως ο δικός μας. Το απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες. 

Όποιος παρακολουθεί τι γίνεται έξω γνωρίζει ότι οι άλλες κυβερνήσεις είναι πολύ πιο προσεκτικές στη στέρηση ελευθεριών και τους περιορισμους. Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου ΠΘ και επιτροπή ξεσαλώνουν επί μήνες, έχουν παλαβωσει τον κόσμο και αυτό το διαφημίζουν ως εκπληκτική πολιτική. 

Νομίζω ότι αυτό που έχει εξοργίσει τους περισσότερους είναι αυτή η αίσθηση ότι μας έχουν γραμμένους, ότι δεν υπολογίζουν τίποτα και ότι υπάρχει μια ατζέντα, επιβλαβής για την χώρα και για όλους εμάς σε πολλά θέματα, την οποία εφαρμόζουν κι ας βραζει από κάτω η κοινωνία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail