Φτάσαμε στο σημείο ο Ερντογάν να είναι πιο φιλικός προς την Ορθοδοξία από τους δήθεν ορθόδοξους της χώρας μας

O Ερντογάν επέτρεψε την τέλεση του Αγιασμού των υδάτων στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και στην Ίμβρο και στην Τένεδο, όπου Έλληνες βούτηξαν και έπιασαν τον Σταυρό. Εδώ έγιναν επεισόδια, συνελήφθησαν ιερείς και από το πρωί το φιλελευτεράτο κράζει τους "ανεύθυνους" παπάδες και πολίτες που πιστοί στις παραδόσεις και την θρησκεία τήρησαν το τελετουργικό της Ορθοδοξίας. 

Φτάσαμε στο σημείο ο μουσουλμάνος Ερντογάν να είναι πιο φιλικός προς την Ορθοδοξία από τους δήθεν ορθόδοξους της χώρας μας. 

Δεν είμαι η κλασική πιστή και θρησκευόμενη, αλλά σέβομαι, πιστεύω και αναγνωρίζω τη σημασία της ορθόδοξης Πίστης, ειδικά σε ένα λαό που και μεγαλούργησε χάρη σε αυτήν (ιδέ Βυζάντιο) και αποτίναξε ένα ζυγό χάρη σε αυτήν και κατάφερε να μείνει ζωντανός μέσα στους αιώνες και να αντέξει τα πάνδεινα πάλι χάρη σε αυτήν. 

Για όσους δεν το αντιλαμβάνονται όλα αυτά είναι πολύ πιο σημαντικά από τις οποιεσδήποτε ιώσεις που κυκλοφορούν. Εκτός κι αν νομίζουν ότι το Έθνος αυτό επιβίωσε χάρη σε μεταρρυθμίσεις, ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις, Γαλλικούς Διαφωτισμούς και Επαναστάσεις, θεωρίες για 62 φύλα και τσιτάτα "όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι".

Καλή Φώτιση!

Ελένη Παπαδοπούλου

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail