Βελιγράδι προς Πρίστινα: "θα αντιμετωπίσετε πολλές εκπλήξεις, θετικές για το σερβικό λαό"

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Σερβίας, Aleksandar Vučić, δήλωσε στις προσωρινές αρχές στην Πρίστινα να σεβαστούν τις υπογεγραμμένες συμφωνίες. Είπε επίσης ότι εάν υποβάλουν αίτηση για ένταξη σε διεθνείς οργανισμούς, θα τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις, αναφέρει το b92.net.

Σχετικά με την ανακοίνωση των πολιτικών από την Πρίστινα ότι θα υποβάλουν αίτηση για ένταξη σε διεθνείς οργανισμούς, ανέφερε συγκεκριμένα:

"Δεν έχουν ιδέα για τι μιλάνε, δεν διαβάζουν τις συμφωνίες που υπογράφουν. Δεν επιτρέπεται να απευθύνονται σε διεθνείς οργανισμούς. Εάν αιτηθούν, θα τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις", υπογράμμισε.

Ο Vučić δήλωσε ότι δεν απευθύνει το μήνυμα στους πολιτικούς της Πρίστινα, αλλά στους συμβούλους τους, εκείνους που δημιούργησαν το λεγόμενο κράτος γι ' αυτούς.

"Εάν δεν συμμορφωθείτε με τη συμφωνία, θα σας ενημερώσω - θα αντιμετωπίσετε πολλές εκπλήξεις, θετικές για τον σερβικό λαό, αλλά όχι για σας", τόνισε, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail