Γέροντας Νεκτάριος: Πώς άλλαξε ζωή ο πλούσιος "υπουργός";

Πώς άλλαξε ζωή ο πλούσιος υπουργός; Τη ζωή του υπουργού δύσκολο να την περιγράψει κάποιος. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το χρήμα, η καλοπέραση, το πως θα καταπατήσει τους άλλους, θα τους αδικήσει, θα τους βλάψει, ώστε εκείνος να ανέβει ακόμα πιο ψηλά. 

Η θέση ενός υπουργού ή όταν ο άνθρωπος είναι πλούσιος δύσκολα τον βλέπεις να κοιτά τους γύρω του. Δύσκολα τον βλέπεις να βοηθά οικονομικά ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Συνήθως η καρδιά αυτών των ανθρώπων είναι πολύ σκληρή και το μόνο που τους νοιάζει είναι το πως θα αυξήσουν τα εισοδήματά τους ή να κάνουν κάποια «απατεωνιά» για να βγάλουν περισσότερα. 

Πάντα στους κανόνες υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρόλο που κατείχε τέτοια θέση και ήταν αρκετά πλούσιος, εντούτοις άλλαξε ζωή. Από εκείνη τη στιγμή και μετά έκανε στροφή 180 μοίρες. 

Τέτοια παραδείγματα χρειαζόμαστε και σήμερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Κάποτε ο Ωνάσης έδινε όλη του την περιουσία για να γίνει καλά το παιδί του, τελικά δεν τα κατάφερε. Τότε κατάλαβε ότι τα χρήματα δεν δίνουν ζωή. Έτσι και ο πλούσιος υπουργός όταν διαπίστωσε κάτι σημαντικό, άλλαξε ζωή.

Από το κανάλι του Γέροντα Νεκταρίου στο Youtube

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail