Επεισοδιακή προσαγωγή του Λάκη Γαβαλά στην Τροχαία στην Πάτρα

Αξέχαστη θα του μείνει η επίσκεψη του στην Πάτρα, στον Λάκη Γαβαλά με αφορμή τη λειτουργία του νέου του καταστήματος LAK, αλλά και την προγραμματισμένη επίσκεψή του σε ορθοπεδικό γιατρό της πόλης.

Από: tribune.gr

Όπως αναφέρει το patrasevents.gr ο γνωστός σχεδιαστής μόδας το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στο κέντρο της Πάτρας.

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν επί της Κορίνθου κοντά στο ύψος της Πατρέως, όταν τον κύκλωσαν δύο αυτοκίνητα της ασφάλειας, από μπρος και πίσω, καθώς οδηγούσε.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον γνωστό σχεδιαστή μόδας μέσα στο περιπολικό παίρνοντας τις πινακίδες του ΙΧ του, με τον ίδιο να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να τους φωνάζει «γιατί μου το κάνετε αυτό».

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στην Τροχαία και σε θετικό κλίμα, όπως φαίνεται, έβγαλε φωτογραφία με τον αξιωματικό υπηρεσίας, την οποία δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διευκρινίζοντας ότι «βρέθηκε λύση».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail