Η Κίνα αναπτύσσει πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων καμουφλαρισμένους σε κοντέινερς!

Freepen.gr - Μια κινεζική εταιρεία έχει αναπτύξει νέο πολλαπλό εκτοξευτή πυραύλων με πυραύλους κρουζ και ρουκετών ακριβείας που κρύβονται σε ένα κοντέινερ. Το νέο σύστημα πυραύλων εμπορευματοκιβωτίων θα εμφανιστεί στην 11η διεθνή έκθεση αεροπορίας & αεροδιαστημικής της Κίνας (Airshow China 2016) στο Zhuhai, σημειώνει το defence-blog.com.

Η μονάδα εκτόξευσης έχει εγκατασταθεί σε κοντέινερ μεταφοράς δια θαλάσσης. Αυτό επιτρέπει στους πυραύλους να μετακινούνται και να αποθηκεύονται χωρίς να προκαλούν υποψίες, γεγονός που με τη σειρά του καθιστά πολύ δύσκολες τις προληπτικές επιθέσεις κατά του εκτοξευτή.

Το σύστημα πυραύλων κοντέινερ έχει εφοδιαστεί με μικρού μεγέθους πυραύλους κρουζ τύπου WS-43 και ρουκέτες για πολλαπλό εκτοξευτή.

Το σύστημα πυραύλων κοντέινερ μπορεί να τοποθετηθεί επίσης και στο σασί ενός τροχοφόρου.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail