Ο Τσιτσιπάς τον Αύγουστο ζητούσε να αγκαλιάσουμε τα μέτρα και χθες το "έκαψε" στο Ντουμπάι

φωτο από βίντεο του ΠΘ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν το περασμένο καλοκαίρι πρωταγωνιστής της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς», στην προσπάθεια που έγινε τότε ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι νέοι γύρω από την έκρηξη «κρουσμάτων» κορωνοϊού.

Ο ίδιος έλεγε στο βίντεο:

«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Επιστρέφοντας από τις διακοπές μας κάθε βήμα δικό σου δικό μου κάθε νέου μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες. Και όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κοροναϊό.

Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε όπως παλιά». 

 

Ο ίδιος χθες έδωσε το "παρών" σε πάρτι στο Ντουμπάι σε βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα ανήμερα την Πρωτοχρονιά, σε ανάρτησή μαζί με αρκετές φωτογραφίες.

Αν ο άνθρωπος ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, κακώς επιλέχθηκε για το σποτ, αν όχι, τότε πρόκειται για άλλη μια αστοχία της κυβέρνησης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail