Ελλάδα μία ξεβράκωτη χώρα!

xusenru / pixabay
Ποιος να εξηγήσει στους γιατρούς που κάνουν τώρα κουμάντο στη χώρα; Αν η φυλακή έφερνε αποτελέσματα, θα έβγαιναν λουλούδια όλοι οι έγκλειστοι. Όμως μανιασμένοι να ζήσουν όσα δεν μπόρεσαν, ξαναπέφτουν στην παρανομία και στην παλιά ζωή που θυμούνται ξανά... Ετσι και ένας λαός που τον κλείνεις μέσα για μήνες, χρόνο σχεδόν, θέλει να ανασάνει, να βγει έξω, να δει φίλους και συγγενείς. 

Θέλει να διασκεδάσει, να ακούσει μουσική, συναυλίες, να πιει πιοτά και καφέδες μαζί με κόσμο. Έπειτα, δεν είναι μόνο ο ιός που έχετε πάρει αντιπροσωπεία. Κάθε μέρα χάνουμε ανθρώπους από καρκίνους και καρδιοπάθειες. Έχουμε συγγενείς ηλικιωμένους μακριά, που φοβόμαστε ότι δε θα τους ξαναδούμε λόγω των απαγορεύσεων σας. 

Για πέστε μου τι είναι πιο βαρύ; 3-4 μέρες με πυρετό ή μία ζωή με κατάθλιψη και αντικαταθλιπτικά χάπια πού θα τα αλλάζεις κάθε μήνα γιατί δε θα σε πιάνει τίποτε πλέον και θα έχεις τάσεις αυτοκτονίας; Στην καθε θεραπεία ο γιατρός σταθμίζει τα υπέρ και τα κατά για να πράξει ανάλογα... 

Ποιος να εμπιστευθεί όλους εσάς όμως, που ακούμε να λέτε ότι κλείνετε τα μαγαζιά για να ανοίξετε τα γυμνάσια; Τα μόνα γυμνάσια που κάνετε είναι στην πλάτη μας... Και πείτε μου άλλη μία φορά για το Μεσσία σας που το μόνο που ξέρει, είναι να κάνει το πρόστιμο από 300 σε 500 ευρώ... σε πολίτες που δεν έχουν ούτε να πληρώσουν το ενοίκιο τους και αύριο θα χρειαστούν ίσως χρήματα με το τσουβάλι για να πάνε για μία εγχείρηση, στους περίφημους φακελάκηδες συναδέλφους σας και θα πρέπει να πουλήσουν ότι έχουν και δεν έχουν,για να ακολουθήσουν τη φόρμα του ξεζουμίσματος που φτιάξατε εσείς όλοι οι βολεμένοι γιατροί και πολιτικάντηδες. 

Ξέρετε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας;; Μία και μόνη. Είναι η εικόνα του εμπειρογνώμονα που πήγε να δει το σκάφος του μακαρίτη Βαλυράκη και φύσηξε αέρας και του κατέβασε τα βρακιά. Αυτή είναι η Ελλάδα μία ξεβράκωτη χώρα.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail