Περιπέτεια με το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ: Λιποθύμησε μέλος του πληρώματος στην υποδοχή του πλοίου εν πλω

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου ότι 39χρονος ημεδαπός μέλος πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ'' Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Γλώσσα ν. Σκοπέλου προς λιμένα ν. Σκοπέλου, και ενώ ο ανωτέρω βρισκόταν στην υποδοχή του πλοίου, κατέπεσε, έχοντας τις αισθήσεις του.
 
Στον 39χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον Ύπαρχο του πλοίου, ενώ με τον κατάπλου του ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ'' στο λιμένα ν. Σκοπέλου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου. Στη συνέχεια με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ''ΑΓΝΩΝΤΑ'' ν. Σκοπέλου στο λιμένα ν. Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΑΡΙΑΝΝΗ'', Τ.Σ. 119 Α', απ΄ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ''ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ'', για περαιτέρω εξετάσεις.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ το ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ'' συνέχισε το εγκεκριμένο δρομολόγιό του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail