Κυβερνήσεις: Όσο πιο μεγάλες σε αριθμό τόσο μεγαλύτερες οι τερατογεννέσεις!

Σε ύψος ρεκόρ 57 μελών έφτασε ο αριθμός όσων συναπαρτίζουν την «ανασχηματισμένη» κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Από: iskra.gr

Από κυβέρνηση σε κυβέρνηση και από ανασχηματισμό σε ανασχηματισμό όλο και περισσότερο, κατά “παράδοξο” τρόπο, ανεβαίνει και ο πήχυς υπουργών και υφυπουργών.

Η τραγωδία είναι ότι όσο μεγαλώνει ο αριθμός των μελών μιας κυβέρνησης τόσο μεγαλύτερη, κατά περίεργη σύμπτωση, είναι η αποτυχία της και τόσο επαχθέστερες είναι οι συνέπεις στην ερείπωση, στην υπερχρέωση, στην αποεπένδυση, στην φτώχεια και στην ανεργία που βαραίνουν στην οικονομία και στην κοινωνία.

Στο τέλος, αν θα υπάρξει τέλος, οι πολυάριθμοι υπουργοί και υφυπουργοί, μαζί με τους χιλιάδες μετακλητούς και διορισμένους συμβούλους, παρασυμβούλους, παρατρεχάμενους, μέλη διοικήσεων νομικών προσώπων, δημοσίων επιχειρήσεων κλπ κλπ θα αριθμούν περίπου ένα νέο κράτος για να διευθύνει και υποτίθεται να «εκσυγχρονίσει» το παλιό κράτος, ενώ την ίδια ώρα θα μαστίζονται και τα δυο από όλο και μεγαλύτερη γραφειοκρατία και αναποτελεσματικότητα, όλο και ευρύτερες πελατειακές σχέσεις,ακόμα πιο δυσβάστακτο κόστος και πιο εκτεταμένη διαφθορά, πνίγοντας από κοινού κοινωνία και οικονομία.

              Ελλάς το μεγαλείο σου!

Ζητείται επειγόντως αφύπνιση των πολιτών και ανάδειξη μιας νέας έντιμης ριζοσπαστικής  προοδευτικής πολιτικής δύναμης που θα θα ανατρέψει το σημερινό πολιτικό σκηνικό της φαυλότητας, της ολιγαρχίας και της υποτέλειας και θα αρχίσει να μετασχηματίζει το κράτος, στα όρια της επαναθεμελίωσης του, για μια νέα αρχή στη χώρα μπροστά στα 200 χρόνια της επανάστασης του ‘21, η οποία άφησε ημιτελές το όραμα της εθνικής και κοινωνικής μας απελευθέρωσης.

Κ.Μ

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.