Με το ένα χέρι βοηθούσε ταξιδιώτες στον Προαστιακό και με το άλλο τους έκλεβε

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 21-1-2021 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, 46χρονος αλλοδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών κλοπής σε βάρος επιβατών που βρίσκονταν στην αποβάθρα του σταθμού του Προαστιακού «Κάτω Αχαρναί», συνέστησε ειδική ομάδα προς εντοπισμό του δράστη.

Κατόπιν επισταμένης έρευνας στους χώρους του εν λόγω σταθμού αλλά και στους συρμούς του τρένου, εντοπίστηκε ο 46χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος προσέγγιζε άτομα που ανέμεναν στην αποβάθρα του προαναφερθέντα σταθμού του Προαστιακού και προσφέρονταν να τα βοηθήσει στη μεταφορά των αποσκευών τους. Κατά την επιβίβαση και εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό, τους αφαιρούσε πορτοφόλια, τιμαλφή και χρηματικά ποσά.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, εξιχνιάστηκαν -27- περιπτώσεις κλοπών με εμπλεκόμενο τον 46χρονο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail