Συναγερμός στις αρχές με σύλληψη Τούρκου το Δεκέμβριο στην Αθήνα: Βρέθηκαν φωτογραφίες του με βαρύ οπλισμό

Όλα διαδραματίστηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου όταν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο συγκεκριμένος άνδρας μαζί με μία ελληνίδα. Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που παρουσίασε το ΟΡΕΝ είναι από το κινητό του τηλέφωνο και εξαιτίας αυτού σήμανε συναγερμός καθώς όπως μπορούμε να δούμε ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται να κρατά βαρύτατο οπλισμό και να ποζάρει ακόμα και σε χαλάσματα.

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα πρόκειται για κάποιο από τα μέτωπα της Συρίας. Ο εικονιζόμενος άνδρας είναι 32 ετών και έχει διπλή υπηκοότητα, συριακή και τουρκική και με αυτή την υπόθεση ασχολήθηκαν από τη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής μέχρι την αντιτρομοκρατική κάνοντας όλες αυτές τις ημέρες εξονυχιστικούς ελέγχους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της συντάκτριας, Ευλαμπίας Ρέβη τελικώς δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος του ούτε υπάρχει το όνομα του στην κόκκινη λίστα διεθνών αναζητήσεων από άλλες αρχές αλλά ούτε και κάποια ερυθρά αγγελία. Όμως εκείνη την ημέρα στην κατοχή του συγκεκριμένου άνδρα βρέθηκε ένα μαχαίρι ενώ ο ίδιος αντιστάθηκε κατά τον έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί και όπως προέκυψε από την έρευνα βρίσκεται στη χώρα μας παράνομα και έτσι έχει διαταχθεί η διοικητική του απέλαση.

Αναφορικά με την Ελληνίδα που βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί του μεταξύ άλλων βρέθηκε μία πλαστή ταυτότητα ενώ η συγκεκριμένη γυναίκα όμως δεν είναι άγνωστη στις αρχές καθώς φέρεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις διακίνησης μεταναστών και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του σταθμού είχε καταδικαστεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail