Η Αίγυπτος σε συνομιλίες για την απόκτηση νέων πολεμικών πλοίων και όχι μόνο

Freepen.gr - Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Abdel Fattah El-Sisi συζήτησε τη συνεργασία με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Γερμανικής Εταιρείας Larsen, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή πλοίων, φρεγατών και καταδρομικών.

Σύμφωνα με δήλωση της αιγυπτιακής Προεδρίας, στη συνάντηση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός Αιγυπτίων διοικητών στρατού, με επικεφαλής τον διοικητή του Πολεμικού Ναυτικού, Αντιστράτηγο Αχμέντ Καλέντ.

Ο εκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας στην Αίγυπτο, Bassam Rady, επιβεβαίωσε ότι κατά τη συνάντηση έγινε συζήτηση σχετικά με τα πλαίσια συνεργασίας μεταξύ της αιγυπτιακής πλευράς και της Γερμανικής εταιρείας που έχει βαθιές εμπειρίες στον τομέα της ναυπηγικής βιομηχανίας διαφόρων μοντέλων.

Εξήγησε ότι η συνάντηση αφορούσε τη μεταφορά ναυπηγικής τεχνολογίας σε συνεργασία με τα οπλοστάσια του αιγυπτιακού Ναυτικού και τις εταιρείες της Αρχής Ναυτιλιακών Βιομηχανιών, εκτός από την κατάρτιση τεχνικών εργαζομένων και την αύξηση των δυνατοτήτων των αιγυπτιακών στελεχών σε αυτούς τους τομείς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις απαιτήσεις ποιότητας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail