Εδώ σε θέλω κάβουρα! Τι θα γίνει μόλις γυρίσουν όσοι πήγαν Ντουμπάι για πάρτι;

bridgesward / pixabay
Την ώρα που η χώρα συνεχίζει να δοκιμάζεται από τρίτο κύμα κορωνοϊού κι ο κόσμος αναγκάζεται να υπομείνει νέα σκληρά περιοριστικά μέτρα, τα οποία παρατείνονται τουλάχιστον μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, κάποιοι είναι κυριολεκτικά στον κόσμο τους. 

Κρικόρ Τσακιτζιάν fb

Αναφέρομαι στους γνωστούς νεόπλουτους, μιας παρηκμασμένης βλαχομπαρόκ εποχής, ξεπεσμένους επιχειρηματίες και κολλιτσίδες παρατρεχάμενους που τρέχουν ξοπίσω τους, μπας και πέσει κανένα ξεροκόμματο από τους πρώτους και το αρπάξουν. 

Είναι αυτοί που όπου βρουν τσάμπα χλιδάτη ζωή, τρέχουν σαν αλαφιασμένοι, συνοδευόμενοι από κάποιες ξελιγωμένες κοκότες, που θα τους κάτσουν μόνο και μόνο για ένα αεροπορικό εισιτήριο στο Ντουμπάι και να βρεθούν πρώτο τραπέζι πίστα στο Nammos της Αραβικής χερσονήσου, για να ανεβάσουν μια selfi στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που θα απογειώσει την τιμή τους στη βίζιτα.
Όλος αυτός ο επώνυμος συρφετός, την κοπάνησε μέσα στις γιορτές, για να περάσει χωρίς περιοριστικά μέτρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς στη συγκεκριμένη Αραβική χώρα. 

Το κακό είναι ότι θα γυρίσει πίσω και θα φέρει μαζί του, ό,τι σκουλαμέντο άρπαξε από τις οργιώδεις νύχτες και τα ξέφρενα πάρτι που φέρουν τη σφραγίδα του Βασιλιά της Μυκόνου. 

Αλλά μαζί, είναι πολύ πιθανό να φέρουν και νέα κρούσματα κορωνοϊού που θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση στη χώρα μας. 

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τα δημοσιεύματα με φωτογραφίες που ανάρτησαν οι ξεσαλωμένοι ασυγκράτητοι celebrities της παρηκμασμένης εγχώριας showbiz, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα λάβει τα απαιτούμενα μέτρα κατά την επιστροφή τους. Κι αν δεν ήταν ασυγκράτητοι και δεν κάρφωναν μόνοι τους τον εαυτό τους, θα επέστρεφαν πίσω χωρίς να τους πάρει χαμπάρι κανείς και γαία πυρί μιχθήτω.
Το ζήτημα είναι πώς έφυγαν από τη χώρα με τόση ευκολία, χωρίς να έχουν προβλεφθεί μέτρα για την επιστροφή τους. Γιατί, για να παίρνονται εκτάκτως μέτρα, πάει να πει ότι δεν είχαν προβλεφθεί νωρίτερα. 

Τώρα αν ο Κωστόπουλος και η νέα του φιλενάδα κολλήσουν κορωνοϊό στο Ντουμπάι ή ο Σιανίδης και τα κορίτσια που τον συνοδεύουν, στα παλιά μας τα παπούτσια. 

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι θα γυρίσουν πίσω κι εκεί σε θέλω κάβουρα… εάν έμεναν μόνιμα εκεί, καλά θα ήταν.

Όσο για τον Τσιτσιπά που έκανε prive party σε άλλο club στο Ντουμπάι, ελπίζω να μη τον ξαναβάλουν να μας κάνει κήρυγμα από τηλεοράσεως τι μέτρα να λάβουν τα παιδιά μας για να μην κολλήσουν κορωνοϊό τα ίδια και οι οικογένειές τους. Ας μείνει το παλικάρι στο εξωτερικό να βολοδέρνει από πάρτι σε πάρτι κι ας αφήσει το κήρυγμα για κανένα πιο σοβαρό νέο, ο οποίος τουλάχιστον θα εφαρμόζει ο ίδιος αυτά που διακηρύσσει στον κόσμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail