Κύπρος κι Ελλάδα συνασκήθηκαν σε τακτικούς ελιγμούς με την ΥΔΡΑ μπροστάρα έξω από τη Λεμεσό

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2021, σε θαλάσσια περιοχή νοτίως της Λεμεσού, επιχειρησιακή συνεκπαίδευση Μονάδων των Διοίκησεων Αεροπορίας και  Ναυτικού της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ).

Από πλευράς ΕΦ, συμμετείχαν το ΠΑΘ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,  τα Παράκτια Περιπολικά ΤΣΟΜΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, καθώς και 1 ελικόπτερο  AW-139 της 460 Μοίρας Ε-Δ. Από πλευράς Ελληνικού ΠΝ συμμετείχε η Φρεγάτα ΥΔΡΑ  (F-462).

Η συνεκπαίδευση περιελάβανε την πραγματοποίηση τεχνικών γυμνασίων και προχωρητικών τακτικών ελιγμών με αντικειμενικό σκοπό την ανάπτυξη της διαλειτουργικότητας μεταξύ των Μονάδων των Διοίκησεων Ναυτικού και Αεροπορίας της ΕΦ και του Ελληνικού ΠΝ, σε διάφορους τομείς ναυτικής και αεροναυτικής συνεργασίας. 




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail