Μπλόκο στις επιθέσεις των Τούρκων βάζει η Μόσχα αναπτύσσοντας μεγάλο αριθμό στρανονόμων στη Β. Συρία

Freepen.gr - Η ρωσική στρατιωτική αστυνομία έχει αναπτύξει περισσότερες ενισχύσεις στη διεθνή εθνική οδό που συνδέει τις πόλεις Χαλέπι και Καμισλί στη βόρεια Συρία.

Σύμφωνα με αναφορές του ΑΜΝ από την επαρχία του Χαλεπίου, η ρωσική στρατιωτική αστυνομία αναπτύχθηκε σε αρκετές περιοχές κοντά στα τουρκικά σύνορα, συμπεριλαμβανομένων των Tal Tamr (Al-Hasakah), Ain Issa (Al-Raqqa) και Manbij (Χαλέπι).

Αυτές οι προαναφερθείσες περιοχές έχουν υποστεί βαριά επίθεση από τον τουρκικό στρατό και τους συμμαχικούς εξτρεμιστές της Αγκυρας τους τελευταίους μήνες, προτρέποντας τη ρωσική στρατιωτική αστυνομία να αναπτύξει περισσότερα στρατεύματα σε αυτά τα μέτωπα για να σταματήσει τις μάχες.

Τα βίντεο της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας που αναπτύσσεται στη διεθνή περιοχή αυτοκινητοδρόμων καταγράφηκαν από δημοσιογράφους αυτή την εβδομάδα, καθώς οι τελευταίοι επεκτείνουν την παρουσία τους στη βόρεια περιοχή της Συρίας. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail