Ακούστε χωρίς προκαταλήψεις: Ο Παύλος Πολάκης βλέπει τι έρχεται και προειδοποιεί για δεύτερη φορά

Freepen.gr - Με τον Παύλο Πολάκη σε πολλά μπορεί να διαφωνεί κανείς ή όχι, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε διαβάσει πουθενά τίποτε από κανέναν που να μην τον παραδέχεται ως γιατρό. Ο βουλευτής από την Κρήτη προειδοποιεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό (η πρώτη ήταν στις 13/12/2020 - Link) την κυβέρνηση αντί να επενδύει τα πάντα στα εμβόλια και τα λοκ ντάουν, να ασχοληθεί με το δημόσιο σύστημα υγείας, να πάρει προσωπικό, να ανοίξει ΜΕΘ και να έχει διαθέσιμες όλες τις δυνατές θεραπείες.

Εμείς θα προσθέσουμε στα λόγια του και την μετεξέλιξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε πραγματική φροντίδα και όχι μόνο συνταγογράφηση.

Συγκεκριμένα ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης:

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ:

Τελευταία προειδοποίηση από μενα.ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,το ξανακάνω λιανά:
Όταν είσαι μέσα στη μάχη του πολέμου αυτό που χρειάζεσαι ΚΥΡΙΩΣ είναι φαντάρους με εξοπλισμό και σφαίρες!!(ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΝΑΤΟ ΕΣΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ).

Δεν είναι ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ σου προτεραιότητα σου τα οχυρωματικά έργα (ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ) .Αυτα τα κανείς παράλληλα όσο μπορείς και βασικά σε καιρούς ηρεμίας και ανακωχής!!!
ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!

ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ(από τα απλά μέχρι τα αντισώματα μέχρι τις μεταγγίσεις πλάσματος αναρρωσάντων και εμβολιασθεντων)

ΚΑΝΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!

Από δω και πέρα ,έχετε την ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail