Αντώναρος: Μου τηλεφωνούν ανάστατοι βουλευτές της ΝΔ - Οι εκλογές έχουν σφηνωθεί στο μυαλό του Κυριάκου

Freepen.gr - Την αναστάτωση βουλευτών της ΝΔ μεταφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος δίνοντας παράλληλα τη δική του εκτίμηση ως προς τι συμβαίνει και σχεδιάζειο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα ανήρτησε:

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ανάστατοι. Οχι γιατί μια βδομάδα μετά τον ανασχηματισμό συνειδητοποίησαν για τα καλά ότι έμειναν (για μια ακόμη φορά) στην απέξω. "Πάμε αλήθεια αιφνιδιαστικά για εκλογές;" με ρώτησαν πέντε που μου τηλεφώνησαν από σήμερα το πρωί. "Ελπιζω όχι", ήταν η απάντηση που έδωσα σε όλους. Αλλά ξέροντας πόσο βαθειά έχει σφηνωθεί στο μυαλό του Κυριάκου να παρατείνει με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το σφιχταγκάλιασμά του με την εξουσία δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι τέτοιο. 

Αντίθετα: Απο προχθές βράδυ οι φήμες ότι μπορεί να έχουμε εκλογές ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ οργιάζουν και μάλιστα με προέλευση κυβερνητικούς κύκλους. Η αλήθεια είναι: Ο Μητσοτάκης επιχειρεί με παραπλήροφορηση, επικοινωνιακά τερτίπια, ψέματα και δήθεν γαλαντομία προς τα πιο φτωχά στρώματα της κοινωνίας να στρ'ωσει ευνοϊκό χαλί. Μόνο που τα λόγια σκοντάφτουν στον προγραμματισμό της ουσίας. Τα εμβόλια γίνονται με ρυθμό χελώνας. Οι κωλοτούμπες αναιρούν τα πάντα. Τα χρήματα απο τα δημόσια ταμεία βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Και την ογκούμενη κοινωνική δυσφορία δύσκολο να τη καταγράψει κάποιος. Άσε που ο κορωνοϊός είναι απρόβλεπτος εχθρός -- και συνεχώς μεταλλασσόμενος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail