Ο Ερντογάν τα ξαναβρήκε με τον γαμπρούλη κι ετοιμάζεται να τον ξαναβάλει στην κυβέρνηση;

Freepen.gr - Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει συμφιλιωθεί με τον γαμπρό του, πρώην υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, και σκοπεύει να τον διορίσει σε νέα θέση στο Προεδρικό Μέγαρο εντός δύο εβδομάδων, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Λεβέντ Γκιουλτεκίν.

"Έχω ακούσει πρόσφατα ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου. Ο γαμπρός [Albayrak] θα διοριστεί επίσης σε νέα θέση σε 10 έως 15 ημέρες", δήλωσε ο Γκιουλτεκίν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό Halk TV την Πέμπτη.

Στις 8 Νοεμβρίου ο Αλμπαϊράκ ανακοίνωσε απροσδόκητα ότι είχε παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Οικονομικών, επικαλούμενος λόγους υγείας, σε δήλωση που δημοσιοποιήθηκε στο Instagram.

 Έκτοτε ο Αλμπαϊράκ είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης με τις διάφορες θεωρίες ως προς την τύχη του να οργιάζουν. Απομένει να δούμε στην πράξη αν οι πηγές του Τούρκου δημοσιογράφου επαληθευτούν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail