"Αδιανόητο" για το ΚΙΝΑΛ να εορταστούν τα Θεοφάνεια - Πιέζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, για την απόφαση της Ιεράς Συνόδου:

Είναι αδιανόητο όταν οι πολίτες υποχρεώνονται σε ένα σκληρό lockdown, η Ιερά Σύνοδος να ζητά εξαιρέσεις. Θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.
Εκεί οδηγούν οι υποχωρήσεις και η ενδοτικότητα της Κυβέρνησης και η απουσία σχεδίου για ασφαλές άνοιγμα.   

+ + + + +

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για την ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

Η κυβέρνηση τόσο καιρό αγνοεί τις εισηγήσεις των ειδικών για τα μαζικά τεστ, τα σχολεία, τα ρεβεγιόν, τους χώρους λατρείας. Τώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν πως η ζημιά έχει γίνει και προβλέπουν νέα έξαρση της πανδημίας, ο κ. Μητσοτάκης κλείνει πάλι τα πάντα κατόπιν εορτής.

Τα μέτρα προστασίας πρέπει να ισχύουν για όλους, ώστε να εξέλθουμε πιο γρήγορα από την κρίση.
Θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης τα στραβά μάτια σε εξαιρέσεις για την Εκκλησία;

+ + + + +

Η Εκκλησία του Χριστού έδωσε τις απαντήσεις της με τις λατρευτικές ακολουθίες που γίνονταν από τα μέσα Μαΐου μέχρι να κλείσουν ξανά οι ναοί. Θα έπρεπε να είχαμε κολλήσει όλοι και να πέφταμε σαν τα κοτόπουλα. Προφανώς τα μέτρα τηρήθηκαν και όσον αφορά τη Θεία Κοινωνία η απάντηση δόθηκε, όπως δίνεται 2.000 χρόνια, άνωθεν.

Υπήρχαν πάντως άλλες φορές όπου η κυβέρνηση έκανε τα στραβά μάτια και ετέθη σε κίνδυνο η δημόσια υγεία σχετικά πρόσφατα. Λίγο μετά έκλεισαν τα πάντα. Κανείς δεν είπε τίποτε.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail