Κάτω τα χέρια από τον αρχηγό του Στρατού μας

Στις 5 Ιανουαρίου 2021 στη στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” στην καθημερινή εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, άφηνα να εννοηθεί στο γραπτό μου κείμενο, πως επειδή ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είναι ένας ακέραιος στρατιωτικός που επιτελεί απόλυτα το πατριωτικό του καθήκον, έχει ενοχλήσει συλλήβδην το πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας, έχει ενοχλήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και γι΄ αυτό δέχεται ήδη “επίθεση”.

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Επειδή δεν κάνει καμιά έκπτωση στα θεσμοθετημένα καθήκοντά του απέναντι στην επιθετικότητα και την προκλητική καθώς και αυθαίρετη διεκδίκηση ελληνικών εδαφών από την Τουρκία. Είναι πολύ σκληρός στο λόγο του, είναι πολύ σκληρός στην εφαρμογή των υποχρεώσεων και του στρατιωτικού του όρκου προς την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό. Δεν είναι υπέρ της συνθηκολόγησης με τον άρπαγα – ταραχοποιό γείτονα. Δεν είναι υπέρ του κατευνασμού και της δουλικότητας, την οποία επιδεικνύει το πολιτικό μας Σύστημα προς τον Ρ. Τ. Ερντογάν.

Αλλά καλύτερα πριν συνεχίσω, να σας παραθέσω παρακάτω το δημοσιευμένο κείμενό μου της Τρίτης 5 Ιανουαρίου:

Οδηγούν στη σύνταξη τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο…

«Σάλο έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η κυβερνητική απόφαση για την μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο πλαίσιο της καθιερωμένης δοξολογίας για το νέο χρόνο στην Μητρόπολη των Αθηνών.

Και δεν έπεισε κανέναν η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, που λέγει ότι η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη στις 30 Δεκεμβρίου και όπου αποφασίστηκε πως λόγω των περιοριστικών (;;;) μέτρων από την εξάπλωση του κορωνοϊού, έπρεπε να απουσιάζει το προβλεπόμενο άγημα της στρατιωτικής μουσικής.

Ο Στρατηγός Φλώρος, ο Α΄ ΓΕΕΘΑ, θωράκισε τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας μπροστά στην επιθετικότητα και τη βουλιμία του σατράπη ισλαμοφασίστα Ερντογάν, κρατώντας όρθια την αξιοπρέπεια της χώρας, αναβαθμίζοντας το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων και αναδεικνύοντας το αξιόμαχο τους, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, συνέχεια της μειοδοτικής πολιτικής προηγουμένων πολιτικών και στρατιωτικών ηγεσιών, που στα χρόνια των Μνημονίων, τελευταία τους έννοια ήταν το αξιόμαχο του στρατού μας και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού του καθώς και η αναβάθμιση του υπάρχοντος.

Ο Στρατηγός Φλώρος είναι γνήσιος πατριώτης στρατιωτικός και το έχει πολλάκις αποδείξει. Όμως δεν γνωρίζει από πολιτική και ακόμη πιο πολύ από πολιτικές ίντριγκες, δολοπλοκίες, αλλά και αλητείες.

Ο Στρατηγός Φλώρος από το ακέραιο του πατριωτικού στρατιωτικού του ήθους δημιούργησε πολιτικούς εχθρούς, από το περιβάλλον των “προοδευτικών”, του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου”, όπου  ανήκει και ο περίγυρος του Μαξίμου.

Οι οποίοι όλοι αυτοί, θα ήθελαν να βρουν την ευκαιρία, την χαρά, ώστε να μπορούν στις κρίσεις του Μαρτίου να αποχαιρετίσουν τον Στρατηγό Φλώρο από τα υψηλά του καθήκοντα.

Γιατί ο Στρατηγός Φλώρος δεν ανήκει στην ΝΤΠ, δεν είναι υπέρ της Παγκοσμιοποιήσεως, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη.

Είναι έτσι επικίνδυνος και χαλάει τη μανέστρα τους. Θα πρέπει λοιπόν να πάψει να είναι αγνός και αφελής. Θα πρέπει να είναι υποψιασμένος, γιατί εχθρός επικίνδυνος δεν είναι αυτός που φαίνεται, αλλά αυτός που έχει σπουδάσει, που έχει εκπαιδευτεί, πως να μπορεί να κρύβεται και να παρουσιάζεται ως φίλος.

Δεν επιτρέπεται ξανά ο Στρατηγός Φλώρος να δώσει το δικαίωμα να τρωθεί το υψηλό του κύρος προς τον ελληνικό λαό. Μόνο προς τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα είναι υπόλογος. Ούτε προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι, η οποία “δεν αποδέχεται” τον Σταυρό του Κυρίου μας,  ούτε προς τον Πρωθυπουργό, ο οποίος είναι υπέρ της πολυπολιτισμικής Ελλάδας και βλέπει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ως συμπολίτες του.».


Ξεκίνησε το σχέδιο φθοράς του έργου Φλώρου στην ελληνική κοινωνία…

Αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι, πως ξεκάθαρα μίλησα στο παραπάνω κείμενό μου για προσπάθεια αποπομπής του Α΄ ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου στις κρίσεις του Μαρτίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γιατί έχω “σπουδάσει” την πολιτική τους, την πολιτική της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης και στην οποία ανήκει το πολιτικό μας Σύστημα. Τους ξέρω και με ξέρουν.

Ωστόσο, αυτή η άκαμπτος στάση στα Ελληνοτουρκικά του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου έχει ενοχλήσει πολύ τους δανειστές αφέντες μας του εξωτερικού. Οι οποίοι δεν θέλουν ρήξη με τον Ρ. Τ. Ερντογάν, γιατί δεν θα εξυπηρετηθούν έτσι τα συμφέροντά τους. Αλλά δεν περίμεναν ξένοι και ντόπιοι, ότι ο Στρατηγός Φλώρος θα τους χάλαγε το αυγολέμονο. Δεν τον είχαν μετρήσει και δεν τον είχαν ζυγίσει καλά. Δεν είχαν καταλάβει ότι έχει μια δυσκολία στο να σπάει την μέση.

Όμως όπως το έχω γράψει και κατά το παρελθόν, ο Στρατηγός Φλώρος έχει δημιουργήσει ισχυρές συμμαχίες και είναι δύσκολο να τον “φάνε”. Γι΄ αυτό σκέφτηκαν ότι πρέπει να τον φθείρουν, να μειώσουν στην ελληνική κοινωνία την αναγνώριση του τεράστιου έργου του προς την Πατρίδα.

Γιατί αν δεν είχε “συμμαχική” δύναμη, θα περίμεναν καρτερικά και υπομονετικά τις κρίσεις του Μαρτίου και θα τον αντικαθιστούσαν πλέκοντάς του και το εγκώμιο του έργου του κατά την αποχώρησή του από το στράτευμα. Τόσο μα τόσο απλά. Αλλά μάλλον οι ισχυρές πλάτες που προφανώς έχει δημιουργήσει ο Στρατηγός δυσχεραίνουν το έργο τους. Γι΄ αυτό επέλεξαν την φθορά του Στρατηγού μέχρι τις κρίσεις.


Υποβολιμαίο δημοσίευμα των Παραπολιτικών…

Η πρόβλεψή μου λοιπόν, η πολιτική εκτίμησή μου περί φθοράς του Α΄ ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν μπορεί παρά να είχε ρίσκο.

Ωστόσο πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι του άρθρου μου της Τρίτης 5 Ιανουαρίου 2021, μάλλον ήρθε να το επιβεβαιώσει η δημοσίευση κειμένου της εφημερίδας “Παραπολιτικά” το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 με τίτλο:

«Τελειώνει ο Φλώρος του Στρατού: Τον “έφαγαν” οι δημόσιες σχέσεις;».

Σε αυτό το υποβολιμαίο δημοσίευμα, γίνεται προσπάθεια καταρράκωσης του κύρους του αρχηγού του Στρατού μας σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τα εθνικά μας θέματα, από τη στιγμή που ο ισλαμοφασίστας της απέναντι όχθης βρυχάται επικίνδυνα επιδιώκοντας να αρπάξει από την Πατρίδα μας το μισό Αιγαίο με τα νησιά του;

Τι αντιλαμβάνεστε εσείς; Είναι έτσι ή κάνω λάθος;

Αλλά ας σας γνωρίσω αυτό το δημοσίευμα, όπως το άντλησα από την διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας:

«Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος διαβάζουμε στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Στο Πεντάγωνο, όπου δεν τον βρίσκει εύκολα κανείς, επικρατεί βαρύ κλίμα για τον στρατηγό, που είναι αλήθεια ότι εσχάτως έχει χάσει για τα καλά την μπάλα. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα κάνουν λόγο περί ενός επιπόλαιου τύπου, που ανταγωνίζεται σε δημόσιες σχέσεις τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή. Το πιο πιπεράτο που γράφει η στήλη “Πράκτωρ” στην ίδια εφημερίδα για τον Α/ΓΕΕΘΑ έχει να κάνει με το γεγονός ότι διαθέτει (πλέον) προσωπικό φωτογράφο.

Προφανώς, του “αρέσει” η φάτσα του και θέλει να τη βλέπει. Πέραν τούτου, έχει αρχίσει να σκέφτεται όπως ο Φραγκούλης ο Φράγκος, πατριωτικά και ολίγον ακροδεξιά».

Βλέπετε φίλες και φίλοι, τον λούκουμο η εφημερίδα Παραπολιτικά τον είχε για το τέλος. Όσοι δεν συνασπίζονται και δεν συμπορεύονται με το πολιτικό Σύστημα των “προοδευτικών” και των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου”, είναι φασίστες, είναι ακροδεξιοί. Η ταμπέλα για να απαξιωθεί εύκολα και ανέξοδα μια προσωπικότητα.

Είναι ανεπίτρεπτο όμως να παίζεται παιχνίδι εις βάρος του αρχηγού του στρατού μας. Ο αρχηγός του στρατού δεν είναι ένας πολιτικός αρχηγός κόμματος. Είναι αρχηγός όλων των Ελλήνων, που ορκίστηκε στο Άγιο Ευαγγέλιο (αυτό το Άγιο Ευαγγέλιο που δεν αποδέχεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου), πίστη στην Πατρίδα και την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων καθώς και την ασφάλεια του ελληνικού λαού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail