Τη Μαριπόζα μην την κλαις

Μα… Μαριπόζα; Και... Ταραμπάνκο; «Πακέτο» με Σαλαγκούδη; Και δη «σβησμένες» με Κόρομι; Μη με τρυπάς σαν... τον Τριαντάφυλλο. Καταραμένη καραντίνα Νο 2 - και πού είστε ακόμα; Αντί να βλέπω τις ωραίες παραστάσεις μου, μπήκα κι εγώ στο τριπάκι να δω «Survivor», για να έχω μια εικόνα και να μην παρακολουθώ τους φίλους μου... άφωνος ακούγοντας λέξεις όπως... Μαριπόζα, Ταραμπάνκο, Κόρομι κ.λπ. 

Από: real.gr - γράφει o Βασίλης Μπουζιώτης

Κάθισα και το είδα, το ομολογώ. Για 40 λεπτά άντεξα. Εκεί έμαθα πως το... Μαριπόζα είναι «χαϊδευτικό» παίκτριας και σημαίνει «πεταλούδα» στα ισπανικά. Οπως έμαθα και πως το... Ταραμπάνκο είναι επώνυμο άλλης παίκτριας που είχε συμμετάσχει, λέει, σε ριάλιτι μόδας. Επώνυμο είναι και το... Κόρομι, που επίσης «έπαιζε» πολύ στις συζητήσεις. 

Διάσημους έψαχνα και διάσημους δεν έβλεπα. Καλλίδης και Τριαντάφυλλος; Γνωστοί τραγουδιστές. Ανθή Σαλαγκούδη; Γνωστή (;) παρουσιάστρια. Κοψιδάς; Ηθοποιάρα. Παππάς; Αναγνωρίσιμος από σειρές και πασαρέλα, αλλά... διάσημοι; Πιο πολλούς… Μαχητές ήξερα και δεν σας κάνω πλάκα. Πρώτη γεύση -ελπίζω και τελευταία- «Survivor»; 

Η πλήξη σήμερα δεν έχει σύνορα. Βαρετά αθλήματα, πιο βαρετές κουβέντες, κανένας έρωτας να... σειστεί το νησί και κυρίως «ακούρδιστο» project, που έγινε στο πόδι για να γίνει και... να τους δείξουμε εμείς! Ε, δεν σας φαίνεται εσάς... πρόχειρο; Ούτε «θεές» έχει ούτε «θεούς», όπως τα περασμένα. Ωραία κορίτσια κι αγόρια, αλλά «μπαμ» πρόσωσο δεν έχει «σκάσει» - ή έστω δεν έχει φανεί ακόμα! «Μα, δεν βρήκες κάτι θετικό στο όλο project;», θα μου πείτε. Τον Γιώργο Λιανό, που είναι εξαιρετικός ως παρουσιαστής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail