Τουρκία: Ζούνε τον… πόλεμο των άστρων – Έφτιαξαν -λένε- κανόνια λέιζερ

Στην Τουρκία έχουν ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τις δικές μας θεωρίες συνωμοσίας με τα ακτινοβόλα όπλα της Ομάδας Έψιλον. Για την ακρίβεια έχουν ξεφύγει.

Από: tribune.gr

Η χυδαία ερντογανική εφημερίδα «Yeni Safak» υποστηρίζει ότι, το τουρκικό καθεστώς κατασκευάζει ακτινοβόλα όπλα λέιζερ νέας γενιάς που θα ρίχνουν με… ταχύτητα φωτός και θα καταρρίπτουν ντρον.

Το «ταχύτητα φωτός» δεν είναι σχήμα λόγου, το εννοούν.

«Ένα από αυτά τα όπλα νέας γενιάς είναι το όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας», γράφει η έξαλλη τουρκική φυλλάδα και προσθέτει:

«Καταστρέφουν στόχους πυροβολώντας με ταχύτητα φωτός».

Ο Ερντογάν διεκδικεί εκτός από το χαλιφάτο και τη δόξα του Νταρθ Βέιντερ.

Και ολόγυρα να χοροπηδούν τζιχάντια με γιαταγάνια φωτόσπαθα.

«Πιέζοντας τα όρια της τεχνολογίας στον τομέα των συμβατικών πυραύλων και πυρομαχικών, η ROKETSAN συνεχίζει να εργάζεται σε καινοτόμα οπλικά συστήματα.

»Η εταιρεία έχει αναπτύξει το Σύστημα Όπλων Ενέργειας ALKA Directed αυτή τη φορά ως απάντηση στην ανάγκη πρόληψης απειλών νέας γενιάς με καινοτόμα οπλικά συστήματα.

»Το σύστημα, του οποίου το σύντομο όνομα είναι YESS, κατευθύνει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και την ενέργεια λέιζερ σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

»Αυτό ενισχύει την αποτροπή των δυνάμεων ασφαλείας ενάντια σε ντρον βόμβες και αυτοσχέδια εκρηκτικά, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

»Χάρη στο σύστημα ηλεκτρομαγνητικής παρεμβολής, το σύστημα καταστροφής λέιζερ και το σύστημα ηλεκτρομαγνητικής καταστροφής, η ALKA παρέχει στον χρήστη ικανότητα άμυνας τριών σταδίων».

Ο Νταρθ Βέιντερ δεν πιάνει μία μπροστά τους. Έτοιμοι για πόλεμο των άστρων κανονικό.

Και συνεχίζουν απτόητοι να γράφουν:

Το ALKA, το οποίο μπορεί να κατευθύνει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και την ενέργεια λέιζερ σε μια συγκεκριμένη περιοχή, εξουδετερώνει μοναχικά ή σμήνη ντρον με τη δυνατότητά του ηλεκτρομαγνητικής παρεμβολής και επιτρέπει την καταστροφή ντρον από μια ασφαλή απόσταση με λέιζερ.

Δεδομένου ότι η ALKA συγκεντρώνει την κατευθυνόμενη ενέργεια στον στόχο με υψηλή ακρίβεια, μπορεί να τον χτυπήσει στο επιθυμητό σημείο.

Το κόστος ανά βολή, το οποίο αντιδρά με την ταχύτητα του φωτός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες ημέρας και νύχτας, είναι πολύ χαμηλότερο από τα συμβατικά πυρομαχικά.

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι με ηλεκτρομαγνητικά όπλα και λέιζερ θα καταρρίπτουν τα εχθρικά ντρον, που είναι δύσκολο να καταρριφθούν με άλλα πυρά.

Το ALKA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κινητό ή σταθερό ανάλογα με τις ανάγκες.

Το κινητό σύστημα χρησιμοποιείται για την υπεράσπιση των μονάδων που βρίσκονται στο πεδίο ή σε κατοικημένες περιοχές.

Το σταθερό σύστημα, από την άλλη πλευρά, θεωρείται ως ιδανική λύση για πλοία, οχυρά, βάσεις-λιμάνια κλπ.

Τέλος, όλη αυτή η τεχνολογία λέιζερ των Τούρκων είναι και πολύ φτηνή.

Όπως υποστηρίζουν, η κάθε βολή κοστίζει μόλις ένα δολάριο ενώ ένας πύραυλος Patriot 3,3 εκατ. δολάρια.

Και μην ξεχνάμε: «Ρίχνουν» με την ταχύτητα του φωτός.

Περιμένουμε πότε θα μας ανακοινώσουν οι Τούρκοι ότι μπορούν και να διακτινίζονται.

Απορία: Εκείνα τα υποβρύχια «σαλάχια» τορπίλες τι έγινε; Τα έφτιαξαν; Θυμάστε που όλοι οι ανόητοι της ελληνικής τηλεόρασης αναπαρήγαγαν την είδηση; Είναι οι Τούρκοι νούμερα, έχουμε όμως κι εμείς κάτι «αστέρια»… άπαιχτα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail