Πλάνα κατά την απογείωση του Antonov An-225 που κόβουν την ανάσα - Ο συνδυασμός ισχύος και νόμων της φυσικής

Το Antonov An-225 Mriya, το γνωστό μεταφορικό αεροσκάφος κατασκευασμένο από την Antonov το 1988 στη Σοβιετική Ένωση, σε μια εντυπωσιακή διαδικασία απογείωσης πριν μερικά χρόνια (2017) που κατέγραψε ο φακός του AVIATION DREAMER. Τα πλάνα προκαλούν δέος αναλογιζόμενος κανείς τη δύναμη που χρειάζεται αυτό το αεροσκάφος να απογειωθεί αλλά και διαπιστώνοντας παράλληλα την επιβεβαίωση των νόμων της φυσικής.

Το Antonov An-225 Mriya είναι το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο και σχεδιάστηκε για την μεταφορά του διαστημικού λεωφορείου Μπουράν. Το An-225 είναι διαθέσιμο για εμπορικές μεταφορές βαρέων φορτίων λόγω του μεγάλου εσωτερικού χώρου της ατράκτου του. 

Το An-225 σχεδιάστηκε για να μεταφέρει εξωτερικά την δεξαμενή καυσίμων του πυραύλου Energia καθώς και το διαστημικό λεωφορείο Μπουράν, τα κύρια στοιχεία του σοβιετικού προγράμματος ανάπτυξης διαστημικού λεωφορείου αντικαθιστώντας το Myasishchev VM-T. 

Πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση στις 21 Δεκεμβρίου 1988.


 

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail