Η Ρωσία σήκωσε για πρώτη φορά ταυτόχρονα έξι θηρία Antonov AN-124

Freepen.gr - Για πρώτη φορά, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε μαζική εκτόξευση αεροσκαφών φορτίου 6 AN-124 (Nato reporting name Condor), ασκώντας την ικανότητα μάχης της ασφαλούς και γρήγορης εκτόξευσης μεγάλου αριθμού βαρέων αεροσκαφών.

Αξιωματούχοι της Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσαν ότι η συνολική προσπάθεια ήταν μια ευκαιρία για το προσωπικό να εκπαιδευτεί μαζί σε μεγαλύτερη κλίμακα από το κανονικό.

Σκοπός των εκπαιδευτικών πτήσεων ήταν η βελτίωση των δεξιοτήτων των νέων πληρωμάτων των αεροσκαφών μεταφοράς Antonov AN-124, σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου της υπηρεσίας.

"Οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν σε υψόμετρο άνω των 4 χιλιάδων μέτρων, το συνολικό μήκος της πτήσης ήταν πάνω από 600 χιλιόμετρα, η μέση ταχύτητα του αεροσκάφους ήταν 500 χλμ.






 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail