Πρωθυπουργό ψηφίσατε ή πρωταγωνιστή για το Ράμπο 6;

Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε σήμερα τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Ο φωτογραφικός φακός ήταν και πάλι εκεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως σήμερα έκανε κάτι, που προσωπικά με απογοήτευσε πάρα πολύ, αν και δεν είχα ποτέ προσδοκίες. Εκτιμούσα όμως ότι πάντα υπάρχει ένα όριο.

Του Στρατή Μαζίδη

Την προηγούμενη φορά φορούσε μια κοντομάνικη μπλούζα, τη σήκωσε, τρυπήθηκε, τέλος. Τώρα έβαλε πουκάμισο και αντί να ανοίξει το κουμπί να σηκώσει το μανίκι τέρμα, προτίμησε να βγάλει το μισό πουκάμισο για να κάνει ένα τρυπηματάκι.

Προσωπικά έχω κάνει στη ζωή μου αμέτρητα τρυπήματα [στα νοσοκομεία, για να μην υπάρξει καμία παρανόηση], ποτέ δε χρειάστηκε να βγάλω την μπλούζα ή το πουκάμισό μου για αυτό. 

Βέβαια δεν είχα μπροστά μου φωτογραφικούς και τηλεοπτικούς φακούς, ούτε είχα ανάγκη να δείξω το στέρνο μου και πως παρά το τσουχτερό κρύο εγώ ο μάγκας κυκλοφορώ με το πουκαμισάκι γιατί είμαι και πολύ άνδρας.

Αντιλαμβάνεται βέβαια ο καθένας πόσο χαμηλά πέφτει η όλη διαδικασία ως προς το ιατρικό του πράγματος γύρω από ένα ζήτημα [εμβολιασμός] που έχει απασχολήσει αρκετά την κοινωνία. Επίσης είναι αρκετά δυσάρεστο όταν ο άνθρωπος φαίνεται να αγαπά τόσο πολύ τον εαυτό του και την εικόνα του.

Το πολιτικό όμως πρόβλημα είναι ότι οι ψηφοφόροι που εμπιστεύτηκαν τον κ. Μητσοτάκη, το έκαναν για να αναδειχθεί ικανός πρωθυπουργός κι ανώτερος του προκατόχου του που τα έκανε θάλασσα κι εκείνος και όχι πχ πρωταγωνιστής για το Ράμπο 6 ή υποψήφιος σε επόμενο talent show.

Αν πάντως ένας πρωθυπουργός θέλει να δείξει το αντριλίκι του, τότε δε μαζεύει τον στόλο από τα 170 ν.μ. στα μόλις... 6 ν.μ. από το σύμπλεγμα της Μεγίστης κι ειδικά όταν ο αντιπλοίαρχος Σαλιάρης πήγε τον Τούρκο ασάλιωτο (συγχωρήστε με κυβερνήτα) και του έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα ανοίγοντας σαν κονσέρβα με ζαμπονάκι τα σπλάχνα της τουρκικής φρεγάτας.

Μεγάλη απογοήτευση κι ύψιστος προβληματισμός για μια χώρα όπου όλοι κοιτούν την εικόνα τους.  Κι ελπίδα γιατί αυτή η εικόνα προβλημάτισε κι άλλους [https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1351146290135117826].

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail