Κι επειδή οι Ελληνες έχουν γονατίσει, ο πρωθυπουργός αντί να μειώσει, πάει τα πρόστιμα στα 500 ευρώ!

«Το πρόστιμο για τους παραβάτες θα αυξηθεί από τα 300 ευρώ στα 500 ώστε να μπορούμε να αναθερμάνουμε την οικονομία δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία με ένα τρίτο κύμα πανδημίας» είπε ο πρωθυπουργός από του βήματος της Βουλής. Ο ίδιος όμως δεν κλήθηκε να πληρώσει κάποιο πρόστιμο με τα όσα (δεν) έκανε στην Πάρνηθα.

Την ώρα που οι Ελληνες έχουν γονατίσει, συμπολίτες μας είναι από το Μάρτιο σε αναστολή μη γνωρίζοντας αν και πότε θα ξαναεργαστούν, επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο και ο λαός ψυχοπλακώνεται σε μια χώρα που δεν μπορεί να κάνει τίποτε σωστό, τα πρόστιμα αντί να μειωθούν, καθώς είχαν αίφνης διπλασιαστεί από τα 150 στα 300 ευρώ, τώρα ανεβαίνουν στα 500.

Ο πρωθυπουργός που δεν πλήρωσε τα λάθη ή την ανεμελιά του, θα ζητήσει από το λαό για ένα πχ λάθος στο sms και μετά από μήνες κούρασης, να το δώσει σχεδόν ένα μισθό (550 καθαρά είναι ο βασικός) ή μια σύνταξη.

Τι κι αν τα χρήματα αυτά θα λείψουν; Οι πορφυρογέννητοι της πολιτικής δε γνωρίζουν τι θα πει πείνα.

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.