Η εξέλιξη της καφετιέρας στο αυτοκίνητο τα τελευταία 40 χρόνια

Οι καφετιέρες στο αυτοκίνητο έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ από το 1979 έως σήμερα και ο James Hoffmann με ένα αναλυτικό video περνάει από δοκιμή όλες τις σχετικές… τεχνολογίες.

Από: newsauto.gr

Φαίνεται πως το ερώτημα που κανείς δεν θέτει αναφορικά με το πόσο καλός είναι ο καφές που θα μπορούσε να έχει κανείς στο αυτοκίνητο, βρήκε απάντηση.

Είναι μια ακόμα περίπτωση αναζήτησης λύσεων για ένα πρόβλημα που δεν τέθηκε ποτέ, καθώς αν δεν έχετε αυτοκινούμενο ή τροχόσπιτο, δεν θα έπρεπε να σας απασχολεί η παρασκευή του καφέ στο αυτοκίνητο. Ο James Hoffmann στο κανάλι του στο YouTube παρουσιάζει τις δοκιμές που έχει κάνει στα σχετικά προϊόντα που έχουν παρουσιαστεί από το 1979 έως και σήμερα, προκειμένου να διαπιστώσει αν έχει υπάρξει εξέλιξη και πραγματική βελτίωση στο ρόφημα που μπορεί να ετοιμάσει κανείς μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι, καθώς από τον απλό βραστήρα νερού της δεκαετίας του ’70, έχουμε φτάσει στη σημερινή καφετιέρα που δεν είναι στην πραγματικότητα σε καμία περίπτωση κακή. Βεβαίως, η σημερινή καφετιέρα είναι μικροσκοπική και μπορεί να δώσει μόνο 150 ml καφέ και αυτό μπορεί να μας φέρει μπροστά σε ένα νέο πρόβλημα, μια και θα υπάρχει σίγουρα διαφωνία στην περίπτωση που είναι περισσότεροι του ενός στο αυτοκίνητο, για το ποιος θα πιεί την πρώτη κούπα με φρέσκο ζεστό καφέ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail