Θεοφάνεια: Εντάξει, το καταλάβαμε… Για το 3ο κύμα πανδημίας και το επόμενο lockdown θα φταίνε Εκκλησία και πιστοί!

Θεοφάνεια: Είμαστε εντάξει. Βρήκαμε από τώρα τον «ένοχο» για το επόμενο lockdown. Φυσικά η Εκκλησία και οι Πιστοί φταίνε για όλα!

Από: sportime.gr - Κώστας Πετρόπουλος

Θεοφάνεια

Το αφήγημα στήθηκε από νωρίς το πρωί στα social media και στα ΜΜΕ… Όλα τα μέσα του συστήματος πήραν θέση. Τα είχαν σχεδιασμένα όλα.

Οι «κακοί Χριστιανοί» που δεν υπακούν στις εντολές της κυβέρνησης για καραντίνα, πήγαν στις εκκλησίες και κόλλησαν μεταξύ τους Κορονοϊό. Συνεπώς αυτοί θα φταίνε αν πάμε σε 3ο lockdown…

Αυτοί θα φταίνε που τα μαγαζιά θα είναι κλειστά…

Αυτοί θα φταίνε για την καταστροφή της εστίασης, του τουρισμού, της οικονομίας, της επιστροφής της φτώχειας και της ανέχειας.

Αυτοί θα φταίνε για όλες τις οικονομικές επιπτώσεις του Κορονοϊού και των λάθος επιλογών της κυβέρνησης….

Βλέπεις είναι εύκολη λύση να έχεις πάντα τα κατάλληλα άλλοθι και θύματα για να δικαιολογήσεις την απόλυτη ανικανότητα σου στο να διαχειριστείς μια κατάσταση και μια κρίση….

Τίι πιο εύκολο από το να κατασκευάσεις αιτίες, ώστε να ρίξεις εκεί το φταίξιμο της ανικανότητας σου…

Διότι αν είχαν σχεδιάσει από την αρχή το πως θα γίνει η εορτή των Θεοφανίων, τίποτε από τα όσα είδαμε σήμερα δεν θα είχαν συμβεί…

Αν υπήρχε σωστή μελέτη και οργάνωση…δεν θα έκαναν τον γύρω των social media, άθλια σκηνοθετημένες εικόνες συνωστισμού στους ναούς, ούτε εικόνες με πιστούς που συμμετείχαν στον καθαγιασμό των υδάτων λες και ζούμε σε εποχές κρυφού σχολειού επί Τουρκοκρατίας.

Το μπάχαλο όμως βολεύει τους πάντες…

Αρχικά βολεύει την αντιπολίτευση για να πει πως η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στους πιστούς, ώστε να εξασφαλίσει τις ψήφους τους.

Έπειτα βολεύει την κυβέρνηση, ώστε να ρίξει σε αυτούς το φταίξιμο της νέας έξαρσης της πανδημίας και έτσι να αποποιηθεί τις ευθύνες της για μη σωστή οργάνωση, τόσο στο τομέα της Δημόσιας Υγείας, την οποία υποβαθμίζουν συνεχώς …όσο και στους τομείς των Μέσων  Μαζικής Μεταφοράς και στους χώρους εργασίας που παρατηρείται σε καθημερινή βάση συνωστισμός.

Τέλος βολεύει και τα οποιασδήποτε μορφής trolls για να ξεσπάσουν πάνω στους πιστούς την όποια αγανάκτηση τους για την πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητας.

Όσο λοιπόν τα ΜΜΕ και τα social media προβάλλουν εικόνες συνωστισμού, τραυματισμών και κατασκευασμένης «θρησκευτικής αλλοφροσύνης»…τόσο κάποιοι βολεύονται και μέσα από τη στοχοποίηση των θρησκευόμενων Ορθόδοξων, κρύβουν την ανικανότητα τους και τον πολιτικό καιροσκοπισμό που τους διακρίνει…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail