Καταδίωξη στη Γλυφάδα: 26χρονος πιάστηκε την ώρα του δρομολογίου με την κοκαΐνη στο αμάξι

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 25-1-2021 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 26χρονος ημεδαπός για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.

Απογευματινές ώρες της ιδίας (25-1-2021), αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) προσπάθησαν να ελέγξουν ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο ανωτέρω, ωστόσο αυτός δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, απέρριψε από το παράθυρο του συνοδηγού χάρτινη σακούλα που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης και η οποία περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε. Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε το επίμαχο όχημα, που είχε εγκαταλείψει ο οδηγός του.

Μετά από την άμεση κινητοποίηση και έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και χρηματικό ποσό.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -1.017- γραμμ.,
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -164- γραμμ.,
  • τα χρηματικά ποσά των -1.215- ευρώ και -120- δολαρίων,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
  • κενές νάιλον συσκευασίες επιμερισμού και
  • κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail