Στην Αθήνα ο Μακρόν την 25η Μαρτίου - Rafale πάνω από την Αθήνα και σενάρια για παρέλαση στην Τανάγρα

 

Επιπρόσθετα, κατά πληροφορίες, η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, όταν και συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση, είναι πολύ πιθανό να μην διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος, αλλά στο Τατόι και συγκεκριμένα στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας.

Από: newpost.gr

Ανοιχτό και με πολλές πιθανότητες πραγματοποίησης παραμένει το ενδεχόμενο Γαλλικά μαχητικά Rafale με μικτά πληρώματα Ελλήνων και Γάλλων ιπτάμενων να πετάξουν πάνω από την Αθήνα την 25η Μαρτίου στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Σαρικάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Επίσης είναι πολύ πιθανό, το παρών στις εκδηλώσεις να δώσει και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος, οι Γάλλοι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο μιας υψηλού συμβολισμού επίσκεψης.

Επιπρόσθετα, κατά πληροφορίες, η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, όταν και συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση, είναι πολύ πιθανό να μην διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος, αλλά στο Τατόι και συγκεκριμένα στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας, λόγω των έκτακτων περιστάσεων που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν θα διεξαχθεί παρέλαση μηχανοκίνητων μέσων, καθώς θα συμμετάσχουν μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς επίσης και εναέρια μέσα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail