Η Αρμενία θα εισάγει από το Ιράν κατάλογο 2.250 προϊόντων που εισήγαγε από την Τουρκία

Freepen.gr - Ένας Ιρανός εμπορικός αξιωματούχος δήλωσε ότι η Αρμενία θα αντικαταστήσει τώρα έναν κατάλογο 2.250 προϊόντων που εισήγαγε από την Τουρκία, με ιρανικά προϊόντα.

"Μετά την απαγόρευση των προϊόντων από την Τουρκία στην Αρμενία, η τελευταία θέλει να αντικαταστήσει έναν κατάλογο 2.250 προϊόντων που εισήγαγε από την Τουρκία με την αγορά τους στο Ιράν", δήλωσε ο Ιρανός αξιωματούχος. Οι πληροφορίες αναφέρονται από το πρακτορείο ειδήσεων Mehr του Ιράν. 

Ο αξιωματούχος ισχυρίστηκε ότι αυτό είναι καλό για τους Ιρανούς εξαγωγείς. Ο κατάλογος θα πρέπει επίσης να επεκτείνει και να ενσωματώσει άλλα προϊόντα ή πρώτες ύλες.

Στις 20 Οκτωβρίου, η κυβέρνηση της Αρμενίας έφερε νόμο που απαγόρευε την εισαγωγή τουρκικών προϊόντων στην Αρμενία με την έναρξη του νέου έτους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail