Στο Ισραήλ οι εμβολιασμένοι άνθρωποι αποτελούν το 21% του πληθυσμού και... 17% των σοβαρών περιπτώσεων που νοσηλεύονται

Patrice Gibertie, wikistrike.com 14/ 1 / 2021

Ο επικεφαλής των υπηρεσιών δημόσιας υγείας στο Υπουργείο Υγείας, Δρ Sharon Ellrai-Price, προειδοποίησε σε μια ενημέρωση την Τρίτη ότι μια ενιαία δόση του εμβολίου coronavirus δεν παρέχει επαρκή προστασία από τη μόλυνση με τον ιό.

Ο Δρ Ellrai-Price σημείωσε ότι το 17% των σοβαρά ασθενών που νοσηλεύονται σήμερα είναι ασθενείς που έλαβαν μια πρώτη δόση του εμβολίου πριν από τη νοσηλεία.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι σήμερα, 4.500 άτομα έχουν διαγνωστεί με coronavirus μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου, εκ των οποίων 375 έχουν νοσηλευτεί λόγω της νόσου.

Από αυτούς που νοσηλεύονται, 244 νοσηλεύονται την πρώτη εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό, 124 τη δεύτερη εβδομάδα, και 7 περισσότερο από 15 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου.

"Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει φτάσει σε νέο υψηλό, έχουμε περάσει το θετικό σήμα δοκιμής 9.000. Δεν υπήρξε ποτέ ένα τέτοιο ποσό, "θρήνησε ο Δρ Ellai-Price.The εμβόλιο ως εκ τούτου δεν θα είναι η θαυματουργή λύση που χρειάζεται θεραπεία? Το Ισραήλ χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Raoult και τη γλυτώνουν. Πηγή: https://pgibertie.com

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail