Κοσσυφοπέδιο: Αναγνώριση ανεξαρτησίας από τη Σερβία αλλιώς δημοψήφισμα ένωσης με Αλβανία το 2025

Ο αρχηγός της Συμμαχίας για το Μέλλον του Κοσσυφοπεδίου και πρώην πρωθυπουργός του κρατικού μορφώματος, Ραμούς Χαραντινάι, προχώρησε σε μια σκληρή ανάρτηση στο facebook κατά του Προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς καθώς ο τελευταίος τον χαρακτήρισε πρόσφατα ως επικίνδυνο άνθρωπο που δρα κατά της Σερβίας. Ο Χαραντινάι ανήρτησε:

Όσο φαίνομαι επικίνδυνος για τον Αλέξανδρο Βούτσιτς και τη Σερβία, είμαστε σε καλό δρόμο!
Μην φοβάστε, κύριε. Βούτσιτς. Δεν χρειάζεται να έχετε άγχος. Το Κοσσυφοπέδιο αναζητά μόνο αυτό που του ανήκει.

Εάν εσείς και άλλοι θέλετε να αποφύγετε δημοψήφισμα για την ενοποίηση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία το 2025, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος: Η Σερβία αναγνωρίζει το Κοσσυφοπέδιο ως ανεξάρτητο κράτος.

Και μετά, το Κοσσυφοπέδιο γνωρίζει τον δρόμο του για την ένταξη σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και ΟΗΕ. Με υστερική ρητορική δεν θα μας σταματήσετε στο δικαίωμά μας να ορίσουμε το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου.

Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η δήλωσή μου και ο όρκός μου για την Αλβανία προέρχεται από την συνεχιζόμενη αμέλεια των Βρυξελλών σχετικά με το Κοσσυφοπέδιο. Το Κοσσυφοπέδιο και οι πολίτες του είναι οι πιο φιλοδυτικοί και ως εκ τούτου δεν αξίζει να περιφρονηθούν, να αγνοηθούν και να καταστούν στο άπειρο!


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail