Γέροντας Νεκτάριος: Η μαυροφορεμένη γυναίκα που πριν 10 χρόνια μου είπε τι θα συμβεί και χάθηκε από μπροστά μου!

Τι είδε και άκουσε ο Γέροντας. Απόγευμα 9ης Δεκεμβρίου 2011 εορτή της Αγίας Άννης, μητέρας της Παναγίας μας, βρέθηκα στην Γλυφάδα της Αθήνας για να επισκεφθώ έναν ιατρό. Όταν τελείωσε η επίσκεψή μου, κάλεσα το ασανσέρ για να κατέβω στο ισόγειο. Όταν ήρθε το ασανσέρ στον όροφο που βρισκόμουν, καθώς το άνοιξα, μέσα βρισκόταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, ντυμένη στα μαύρα ρούχα, σαν μοναχή.

Της μίλησα και της είπα “χαίρετε”, διότι δεν μπόρεσα να καταλάβω αν όντως ήταν μοναχή ή όχι. Εκείνη με χαιρέτησε και μου είπε “ευλογείτε πάτερ” και της απάντησα “Ο Κύριος να σε ευλογεί” και μέχρι να κατέβει το ασανσέρ στο ισόγειο και να βγούμε της άνοιξα μια κουβέντα και την ρώτησα “Γερόντισσα, σας έκοψαν και εσάς από την σύνταξη;” Η Γερόντισσα εκείνη τη στιγμή με κοίταξε κατάματα και μου λέει με μια γαλήνια φωνή: “Θα επιτρέψει ο Θεός να κοπούν όλα όσα είναι περιττά. Τα περιττά θα κοπούν. Διότι σας δόθηκαν πάρα πολλά και εσείς τα επιπλέον τα χρησιμοποιήσατε για την αμαρτία και όχι για το καλό. Όλα τα περιττά θα κοπούν”. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αφότου έφτασε το ασανσέρ στο ισόγειο, η γερόντισσα παρόλο που ήταν εβδομήντα ετών περίπου, με γρήγορα βήματα χάθηκε από μπροστά μου.

Πράγματι, την εποχή εκείνη, που ήταν μια περίοδος μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, κοβόντουσαν όλα τα περιττά και συνεχίζεται ακόμα και στις ημέρες μας, να κόβουμε όλα τα περιττά, όπως είπε η γερόντισσα.

Την επόμενη ημέρα από το περιστατικό αυτό, συναντήθηκα με κάποιον κύριο που ασχολείται με τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα, ο οποίος μου αποκάλυψε τα εξής συγκλονιστικά: “τα επόμενα 10 χρόνια θα κλείσουν χιλιάδες καταστήματα με αυτά που πρόκειται να συμβούν. Ο κόσμος θα φτωχύνει. Υπάρχει ολόκληρο σχέδιο να μείνουν φτωχοί και πλούσιοι. Διότι όταν κάποιος είναι φτωχός και πεινάει, εύκολα είναι ελέγξιμος για ένα κομμάτι ψωμί που θα του δώσεις ή θα μπορεί να δεχθεί άνετα και την κάρτα του πολίτη. Τον προσωπικό αριθμό για να μπορεί να αποκτήσει τα αγαθά που θα του λείπουν”.

Αποκρίθηκα και του είπα, “ξέρεις τι λένε οι Άγιοι της Εκκλησίας μας; Λένε ότι ο αντίχριστος άρχετε εκ της κοιλίας, εκ της πείνας.” Πράγματι, βλέπουμε ότι τα δεινά ξεκινούν από την κοιλιά, το θηρίο άρξετε εκ της πείνας, για να μας οδηγήσουν σιγά σιγά με διαφόρους τρόπους στον Προσωπικό Αριθμό (Π.Α.) και στην κάρτα του πολίτη.

Από το κανάλι του Γέροντα Νεκταρίου στο Youtube


 

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.