Τα Virtual Sports στην εποχή του Lockdown

Η Πανδημία του Κορονοϊού έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στο αθλητικό γίγνεσθαι παγκοσμίως και κατ’ επέκταση σε όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτό. Το πρώτο κύμα της Πανδημίας τον περασμένο Μάρτιο στην ουσία νέκρωσε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα ενώ στο δεύτερο κύμα που διανύουμε ουσιαστικά έχουμε σε εξέλιξη δημοφιλή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά με αυστηρούς περιορισμούς που μόνο δυσαρέσκεια φέρνουν σε ομάδες και φίλαθλο κόσμο. Οι αλλαγές όπως είναι αναμενόμενο έχουν επηρεάσει αισθητά τον χώρο του διαδικτυακού τζόγου με τους bookmakers να στρέφονται σε εναλλακτικές λύσεις όπως το Virtual στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια καζίνο.


Που βρίσκουμε τα Virtual Sports

Τα Virtual Sports αποτελούν ένα από τα μεγάλα στοιχήματα των bookmakers όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για ένα από τα τελευταία δημιουργήματα των εταιριών προκειμένου να προσελκύσουν παίκτες στις πλατφόρμες τους εν μέσω Πανδημίας και ο κόσμος δείχνει να ανταποκρίνεται θετικά στην πρόκληση. Εν καιρώ Lockdown όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν εικονικά αθλήματα προς στοιχηματισμό και μάλιστα σε ποικιλία πονταρισμάτων. Η γκάμα των παιχνιδιών συνεχώς εμπλουτίζεται δεδομένου ότι το ενδιαφέρον των παικτών για το συγκεκριμένο είδος στοιχημάτων αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο.


Παιχνίδια και Πονταρίσματα στα Virtual Sports

Το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που έκανε πρώτο την εμφάνισή του στα Virtual Sports. Στο πέρασμα του χρόνου όμως οι επιλογές όπως προαναφέραμε εμπλουτίστηκαν με αθλήματα όπως το τένις, το μπάσκετ, οι κυνοδρομίες και πολλά ακόμα. Η λίστα είναι πλέον αρκετά μεγάλη και θεωρείται δεδομένο πως όλοι οι παίκτες θα βρουν το άθλημα που τους ενδιαφέρει για να τοποθετήσουν τα πονταρίσματά τους. Όπως κάθε πραγματική αναμέτρηση συνοδεύεται από εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές έτσι και στα εικονικά αθλήματα θα έχετε την ευκαιρία να ποντάρετε σε μεγάλο αριθμό στοιχημάτων. Μπορεί οι περισσότεροι να επιδεικνύουν προτίμηση στα βασικά στοιχήματα όπως το τελικό αποτέλεσμα, ο αριθμός των τερμάτων ή των σετ ανάλογα με το άθλημα που επιλέγουν ωστόσο υπάρχουν πολλοί παίκτες που στρέφουν το ενδιαφέρον του προς τα ειδικά στοιχήματα γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα τις αποδόσεις στο κουπόνι τους. Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον παραμένει στα κόκκινα με το σφύριγμα της σέντρας.

 

Τύχη ή ικανότητα στα Virtual Sports

Τόσο το 1ο Lockdown όσο και το 2ο που διανύουμε έχουν επιδράσει καταλυτικά στις στοιχηματικές μας συνήθειες. Πολλοί είδαν τα κουπόνια τους να γεμίζουν με επιλογές σε αθλήματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες ούτε καν θα ασχολούνταν. Πονταρίσματα σε ομάδες αμφιβόλου προελεύσεως και αξιοπιστίας έφερναν μάλλον απογοήτευση και εκνευρισμό στους παίκτες που επιθυμούσαν να ποντάρουν σε ότι απλά έβρισκαν διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Η στροφή στα virtual δείχνει μονόδρομος πριν από λίγους μήνες για να γίνει σήμερα ουσιαστική επιλογή για τους φίλους του στοιχήματος.

Μπορεί να μιλάμε για εικονικά αθλήματα όπου το αποτέλεσμα προκύπτει από μηχανές τυχαίων αριθμών ωστόσο τα στατιστικά των ομάδων και των αθλητών έχουν βαρύνουσα σημασία στην έκβαση του αγώνα. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας να δείτε τις πληροφορίες που προσφέρονται πριν την έναρξη της αναμέτρησης ή της κούρσας και μετά πάρτε την τελική σας απόφαση. Σίγουρα υπάρχουν εκπλήξεις και ανατροπές αλλά τις περισσότερες φορές θα δείτε τα στατιστικά να αναδεικνύουν τους νικητές των αγώνων.

Τα Virtual Sports είναι παιχνίδια με έντονο το στοιχείο της δράσης. Είναι στοιχήματα που διαδέχονται το ένα το άλλο και έχουν διάρκεια μερικών λεπτών γεγονός που δεν αφήνει τους παίκτες να χαλαρώσουν. Ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν για εσάς που θα θελήσετε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ειδικά στην περίοδο του lockdown όπου ο ελεύθερος χρόνος στο σπίτι είναι ουσιαστικά μεγάλος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail