Τα Sukhoi συνεχίζουν να τους βρίσκουν στα λαγούμια τους και να τους στέλνουν περίπατο

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εξαπέλυσαν βαριά επίθεση στο κεντρικό τμήμα της Συρίας τη Δευτέρα, μετά από νέα επίθεση του Ισλαμικού Κράτους (ISIS/ISIL/IS/Daesh) στις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στην περιοχή Badiya Al-Sham.

Σύμφωνα με πηγή από την περιοχή του ΑΜΝ News, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αρκετές επιθέσεις μεταξύ των επαρχιών Χάμα και Χομς τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα σοβαρές ζημιές στις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους.

Οι επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο και τον τραυματισμό πολλών τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους νεκρούς ή τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού μαχητών που επιτέθηκαν στις άμυνες του Συριακού Αραβικού Στρατού τη Δευτέρα.

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους στην κεντρική Συρία τους τελευταίους δύο μήνες, ειδικά αφού το Ισλαμικό κράτος αύξησε τις επιθέσεις του στην ανατολική ύπαιθρο της Χάμα και της γειτονικής Χομς.

Από την αρχή του 2020, το Ισλαμικό Κράτος έχει μετατοπίσει τις επιχειρήσεις του από τη ανατολική Χομς και το δυτικό Ντέιρ Έζορ στην ανατολική Χάμα. Αυτό οφείλεται στην επιτυχή στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε ο Συριακός Αραβικός στρατός και οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις που εξάλειψαν πολλά τρομοκρατικά κρησφύγετα και θέσεις στην περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail