Στον αέρα και τα πρώτα αιγυπτιακά Su-35! Αν και σύμμαχοι, δεν παύουν να εξοπλίζονται επικίνδυνα

Freepen.gr - Η Αίγυπτος συνεχίζει πυρετωδώς να εξοπλίζεται και παρά τα επίσης σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν έπραξε το κορυφαίο σφάλμα να εγκαταλείψει τις Ενοπλες Δυνάμεις της.

Μετά την παραλαβή της νέας φρεγάτας FREMM, ούσα η δεύτερη συνολικά στον στόλο της κι εν αναμονή μιας ακόμη παράδοσης, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και οι πρώτες φωτογραφίες από το Airteamimages.com που διαμοίρασε ο αμυντικός συντάκτης Μαχμούντα Γκαμάλ στις οποίες διακρίνονται τα αιγυπτιακά Su-35!

O Γκαμάλ αναγνωρίζει τα αεροσκάφη από τον αριθμό τους και σημειώνει ότι πραγματοποίησαν πριν περίπου δύο εβδομάδες δοκιμές κοντά στη Μόσχα.

Μολονότι συμμαχική χώρα η Αίγυπτος, αυτό δε σημαίνει ότι η αμυντική της γιγάντωση δεν πρέπει να μας προβληματίσει για πολλούς και διαφόρους λόγους. Στο Ισραήλ πάντως εδώ και μήνες υπάρχει έντονος σκεπτικισμός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail