Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία λαμβάνει την τελική παρτίδα βομβαρδιστικών Su-34 πολλαπλών ρόλων

Freepen.gr - Η ρωσική ελεγχόμενη από το κράτος United Aircraft Corporation (UAC) ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Sukhoi (μέρος της UAC) έχει κατασκευάσει την τελευταία παρτίδα βομβαρδιστικών πολλαπλών ρόλων Su-34 βάσει μακροπρόθεσμης σύμβασης με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

"Η εταιρεία Sukhoi (στο πλαίσιο της United Aircraft Corporation της κρατικής εταιρείας Rostec) έχει ολοκληρώσει την εκπλήρωση της επόμενης μακροπρόθεσμης σύμβασης για την παράδοση παρτίδας μαχητικών βομβαρδιστικών Su-34 στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας", ανέφερε η UAC σε δήλωση.

Το τελευταίο μαχητικό-βομβαρδιστικό της τελικής παρτίδας έχει κατασκευαστεί στην επιχείρηση αεροσκαφών Novosibirsk (υποκατάστημα της εταιρείας Sukhoi) και έχει περάσει δοκιμές, ανέφερε η ανακοίνωση.

Περίπου εκατό μαχητικά-βομβαρδιστικά Su-34 έχουν κατασκευαστεί στο πλαίσιο μακροχρόνιας σύμβασης με το Υπουργείο Άμυνας.

Το πολεμικό αεροσκάφος Su-34 έχει σχεδιαστεί για να εμπλέκει στόχους εδάφους, επιφάνειας και αέρα μέρα και νύχτα σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα MoD, το εύρος πτήσεων Su-34 είναι μέχρι 4.000 χιλιόμετρα, μέγιστη ταχύτητα – έως 1.900 χιλιόμετρα την ώρα. Το Su-34 φέρει εξοπλισμό πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς αέρος-εδάφους και αέρος-αέρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail