Ο LNA απαντά στον Ακάρ: θα απαντήσουμε στις τουρκικές δυνάμεις με "κατάλληλο και απροσδόκητο τρόπο"

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου του Λιβυκού Εθνικού Στρατού ανακοίνωσε την Κυριακή ότι οι δυνάμεις του θα ανταποκριθούν στην Τουρκία με κατάλληλο και απροσδόκητο τρόπο, ανέφερε η τηλεόραση του Αλ-Αραμπίγια.

Αυτό ήρθε ως απάντηση στις δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας Hulusi Akar, ότι η χώρα του θα θεωρούσε τις δυνάμεις του Λιβυκού στρατιωτικού διοικητή Khalifa Haftar και των υποστηρικτών του που σταθμεύουν στην ανατολική Λιβύη ως "νόμιμους στόχους" εάν προσπαθούσαν να επιτεθούν στις τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή.

Ο Ακάρ δήλωσε, κατά την επίσκεψή του στην ηγεσία της τουρκικής ειδικής ομάδας στη Λιβύη και τη συνάντησή του με τις τουρκικές μονάδες, την Κυριακή: "θα θεωρήσουμε τις δυνάμεις του Χαφτάρ ως νόμιμους στόχους σε περίπτωση που οι τουρκικές δυνάμεις δεχθούν επίθεση στη Λιβύη".

Πρόσθεσε, "το κύριο πρόβλημα στη Λιβύη είναι οι δυνάμεις του Χάφταρ και οι υποστηρικτές τους," ζητώντας "τη σημασία της συμβολής όλων στην εξεύρεση λύσης στην κρίση στη Λιβύη, και κάθε ενέργεια έξω από αυτό θεωρείται λανθασμένη".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail