Προειδοποίηση για χτύπημα του ISIS τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη

Αντίποινα σε Ευρωπαίους ετοιμάζει το Ισλαμικό Κράτος όπως φαίνεται ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Όπως αποκαλύπτει πρώην πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσίων σε αντίποινα για τα σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ.

Όπως αναφέρει, διέρρευσαν σχέδιο του αποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους που το θέλουν να στέλνει εξτρεμιστές μαχητές του στη Δύση μέσω της Τουρκίας και της βόρειας Αφρικής. Η Μεγάλη Βρετανία έχει ήδη ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού της στο υψηλό μετά τις τρομοκρατικές σε Γαλλία και Αυστρία.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγο μετά τη δήλωση της Γαλλικής κυβέρνησης για μαζικές επιχειρήσεις σε 76 τέμενη στα οποία υπάρχει υποψία εξτρεμιστικής δράσης. Την ίδια ώρα η Ουγγαρία καταδίκασε σε φυλάκιση 30 ετών χωρίς αναστολή μέλος του Ισλαμικού Κράτους με καταγωγή από τη Συρία για τρομοκρατία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail