Η Τουρκία δοκίμασε το δικό της αντιαεροπορικό σύστημα HISAR-A Plus

Freepen.gr - Το σύστημα αεράμυνας HISAR-A Plus (+) της Τουρκίας (ADS), μια αναβαθμισμένη έκδοση του Hisar-A ADS έχει περάσει το τελικό τεστ αποδοχής του, το οποίο θα ανοίξει το δρόμο για την ανάπτυξή του με τον τουρκικό στρατό, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Γραμματεία αμυντικών βιομηχανιών (SSB).

Ένας πυραύλος που εκτοξεύτηκε από το HISAR-A+ κατέστρεψε έναν στόχο στον αέρα σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε από την SSB που έδειξε την εκτόξευση, την παρακολούθηση του στόχου και την καταστροφή του. Οι HISAR-A+ θεωρούνται ότι είναι αποτελεσματικοί κατά των αεροσκαφών, των βαλλιστικών πυραύλων, των πυραύλων κρουζ και των αεροσκαφών.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια εποχή που η Τουρκία υφίσταται κυρώσεις από τις ΗΠΑ για την αγορά των ρωσικών S-400 μεγάλης εμβέλειας. Η Τουρκία ανακοίνωσε μελλοντικές εκδόσεις του HISAR-A που θα έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια και καλύτερη ακρίβεια.


Το πρώτο τουρκικό εθνικό σύστημα αεράμυνας HISAR - A + που αναπτύχθηκε από τις ASELSAN και ROKETSAN, το Hisar-A + ADS έχει αυξημένη εμβέλεια και υψόμετρο πάνω από το HISAR-a.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail