Η Ουκρανία θα αγοράσει τουρκικά drones και πολεμικά πλοία

Freepen.gr - Τη Δευτέρα, το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας υπέγραψε συμφωνίες με τουρκικές εταιρείες για την παραγωγή κορβέτων και αεροσκαφών για την κάλυψη των αναγκών των ενόπλων δυνάμεών του, δήλωσε το Γραφείο Τύπου του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Άμυνας:

"Σήμερα, ο Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Αντρέι Τάραν υπέγραψε συμφωνίες με τουρκικές εταιρείες για τη μεταφορά τεχνολογίας και την παραγωγή κορβέτων και επιθετικών drones για την κάλυψη των αναγκών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων."

Η υπογραφή ήρθε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της τουρκικής αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ισμαήλ Ντεμίρ.

Αναφέρεται ότι η συνεργασία αυτή θα συμβάλει στην ενίσχυση των δυνατοτήτων μάχης του Ουκρανικού Ναυτικού και αυτό με τη σειρά του θα συνδράμει στην αύξηση της ασφάλειας στις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας και της Αζοφικής.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail