Μπράβο Cher! "Κανείς δεν στάθηκε δίπλα στο πρώτο χριστιανικό έθνος γιατί το μόνο που έχουμε είναι η ιστορία κι ο πολιτισμός"

Freepen.gr - Η παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια αρμενικής καταγωγής Cher (Cherilyn Sarkisian) έχει κάνει μια ανάρτηση στο Twitter για την Αρμενία, δηλώνοντας ότι "κανείς δεν στάθηκε δίπλα στο πρώτο χριστιανικό έθνος επειδή το μόνο που έχουμε είναι η ιστορία και ο πολιτισμός".

"Σκοτεινή μέρα για τον Χριστιανισμό. Κανείς δεν στάθηκε δίπλα στο πρώτο χριστιανικό έθνος γιατί το μόνο που έχουμε είναι η ιστορία και ο πολιτισμός και αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να εξάγουμε...χάρη στην ανθρωπότητα", δήλωσε η Σερ.

"Η Αρμενία είναι μια μικρή χώρα χωρίς φυσικούς πόρους για να κλέψει κανείς. Η Τουρκία προσπάθησε να την καταστρέψει..Σκότωσε 2 εκατομμύρια από τον πληθυσμό της. Τώρα το Αζερμπαϊτζάν προσπαθεί να την Καταστρέψει. Έχουν "μαύρο χρυσό" άνδρες για να σκοτώνουν ή να παρακολουθούν τους άλλους να κάνουν τη δολοφονία. Η Ρωσία θέλει τη γη της. Ο Θεός να ευλογεί και να προστατεύει την πατρίδα του πατέρα μου", πρόσθεσε η Σερ.

Μέσα σε λίγες γραμμές τα είπε όλα η Σερ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail