Επισμηναγός Σ. Καραβίδας: Γιατί υπερέχουν οι Έλληνες πιλότοι

Στην εκπομπή LEADERS στις 30.11.2020 με τον Ηλία Παπανικολάου, ο επισμηναγός ε.α. και εκπαιδευτής πτήσεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Στέφανος Καραβίδας περιγράφει πώς οι αξιωματικοί μας της Πολεμικής Αεροπορίας αντιμετωπίζουν τις τουρκικές προκλήσεις στον αέρα, την κρίσιμη ώρα του καθήκοντος και γιατί οι Έλληνες πιλότοι υπερέχουν. 

Ο πρώην Ιπτάμενος σε αεροσκάφη F-16Adv, που έχει πετάξει με Rafale αναλύει τις δυνατότητες που έχουν Rafale και F35. Ζώντας ο ίδιος στο Άμπου Ντάμπι εξηγεί γιατί είναι πολύ σημαντική η συνεργασία Ελλάδας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όταν μία επιθετική κίνηση της Τουρκίας δεν είναι πολύ μακριά. 

Ο Στέφανος Καραβίδας δεν τοποθετεί πολύ μακριά μια επιθετική κίνηση της Τουρκίας ενώ απαντά και στο ζήτημα ενός προληπτικού πρώτου πλήγματος.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail